reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Każdy na coś czeka. ..... ja za tydzień zacznę zastrzykiJa tak samo, tydzien szybko zleci
Cześć Dziewczyny. Dziś zrobiłam test i druga kreska wyszła blada, nie wiem czy się cieszyć? Idę na betę, ale wynik dopiero podam po 22 bo dopiero o tej godzinie koncze pracę.
Jak wyszła blada to jest dobrze beta jest
z wami jakoś czas leci szybciej, jak widzę siebie w kalendarzu to już w ogóle .Każdy na coś czeka. ..... ja za tydzień zacznę zastrzyki
Pamiętam jak przed tobą był dłuuuugi czas oczekiwania, a to już za tydzień się zacznie . Póżniej będzie punkcja, transfer, piękna beta, 9 miesięcy i moje dziecko będzie miało znajomych małe koleżanki/kolegów w Hiszpanii
Ewunka
To bardzo dobry początek teraz czekanie na dalsze etapy . Życzę spokojnej ciąży . Podnosi statystykiCześć Dziewczyny. Dziś zrobiłam test i druga kreska wyszła blada, nie wiem czy się cieszyć? Idę na betę, ale wynik dopiero podam po 22 bo dopiero o tej godzinie koncze pracę.
Ewunka
A no ponad miesiąc od ostatniej stymulacji ale już tuż tużz wami jakoś czas leci szybciej, jak widzę siebie w kalendarzu to już w ogóle .
Pamiętam jak przed tobą był dłuuuugi czas oczekiwania, a to już za tydzień się zacznie . Póżniej będzie punkcja, transfer, piękna beta, 9 miesięcy i moje dziecko będzie miało znajomych małe koleżanki/kolegów w Hiszpanii
Ewunka
Po pozytywnej becie w nagrodę obiecałam sobie wakacje tydzień w Plz wami jakoś czas leci szybciej, jak widzę siebie w kalendarzu to już w ogóle .
kasia_basia
Kasia_basia ja nigdy nie widziałam pęcherzyka nawet, dlatego piszę o cudownym widoku. Wierzę, że u ciebie będzie wszystko ok :*
Dziękuję kochanA:*
reklama
Podziel się: