reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dorota, witaj:) dawno Cię tu nie było! Cieszę się, ze z Maluchami wszystko dobrze i zdrowo rosną. A jak Ty się czujesz? No i kiedy ten czas zlecial?
Ja czuję sie dobrze i mam nadzieję, ze mój Ludzik tak samo. Może w środę poznamy plec:)

Dziewczyny, przynieście dobre wieści!! I terminy wizyt pechwrzykowo- serduszkowych!:)

reklama
Czesc Dziewczynki,
Musze sie Wam pozalic, poplakac :'(
Boli mnie nadal brzuszek, chyba bardziej od strony jajnikow, ile moge tyle leze, w nocy czuje sie super, rano wstaje i zaczyna mnie bolec :'( biore nospe forte x3... magnez 375 mg i nadal mnie boli, jestem podlamana tym boleniem caly czas. Oczywiscie czarne mysli mnie nie opuszczają... zaczęłam nawet czytac objawy poronienia, fora o poronieniu...
Tym stazem jestem mega niezadowolona, bo praktycznie tylko siedze, zadnej roboty nikt mi nie daje, normalnie jestem powietrzem, od tego siedzenia pobolewaja mnie plecy, jeszcze chwila i jak sie wkurwie to ide na l4.

&&&&&&& za dzisiaj!!!!!!! Jestem z Wami myslami i wierze w moc Waszych wysokich betek :*

Cześć Dziewczynki!!! Co u Was?Ja dobiłam szczęśliwie do 3 trymestru, a w przyszłym tygodniu zacznę nawet 30. tydzień. Cuda, Panie. Moja dziewczynka ma odrobinę mniej wód niż chłopak. Obserwujemy w USG, ale póki co nie ma z tym komplikacji. Mam nadzieję, że sytuacja się nie zmieni.
@Anika, @Hess jak się czujecie w swoich ciążach, wszystko w porządku??? @najki, jak u ciebie postępy, kochana?
@Bety72 Specjalne kciuki za Ciebie z uwagi na podobieństwo naszych metryk. Jak się czujesz?
Cześć kochana
Ależ to zlecialo -30 tydzień.
Ja nie.wiem.jak.się czuje. Dzisiaj dzień sądny. Na betę jadę po południu bo teraz nie wyrobie.

Kciuki laski.za.dzisiaj &&&&

Napisane na D2005 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Dziewczynki,
Musze sie Wam pozalic, poplakac :'(
Boli mnie nadal brzuszek, chyba bardziej od strony jajnikow, ile moge tyle leze, w nocy czuje sie super, rano wstaje i zaczyna mnie bolec :'( biore nospe forte x3... magnez 375 mg i nadal mnie boli, jestem podlamana tym boleniem caly czas. Oczywiscie czarne mysli mnie nie opuszczają... zaczęłam nawet czytac objawy poronienia, fora o poronieniu...
Tym stazem jestem mega niezadowolona, bo praktycznie tylko siedze, zadnej roboty nikt mi nie daje, normalnie jestem powietrzem, od tego siedzenia pobolewaja mnie plecy, jeszcze chwila i jak sie wkurwie to ide na l4.

&&&&&&& za dzisiaj!!!!!!! Jestem z Wami myslami i wierze w moc Waszych wysokich betek :*

Agatek!!!!!! Ty weź przestań czytać te głupoty. Wszystko będzie dobrze. Bolec sobie może i niekoniecznie musi od razu byc to poronienie. Wrzuć trochę na luz kochana bo zaraz osiwiejesz z tego zamartwiania się!

reklama
Do odmiany dzisiaj miałam pozytywny sen, robiłam test i mimo ze wpadł mi do wody, prawie caly się rozleciał, to i tak wyszły dwie kreski :) i babcia , ktora juz nie żyje mówiła ze bardzo sie cieszy :) więc mam nadzieję, ze dziś będzie duuuuzy pozytyw.

Dziewczyny trzymam kciuki, zeby ten dzień mimo paskudnej pogody (u mnie leje) okazał się dla nas wszystkich piękny. Trzymam kciuki :*

Do góry