reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Westi, tak, miałam bardzo udany weekend, nałądowałam baterie i czekam z niecierpliwoscią na środę. Na szczęscie wizyta o 8 rano, wiec tylko jeszcze jutro i będę wszystko wiedzieć:)

masz jakieś leki? nie wiem, czy mozesz używac, ale wszyscy moi znajomi chwalą "sinupret"

reklama
No i się cieszę! Mam nadzieje, ze bóle tez się uspokoiły i w środę będziesz przeszczesliwa.
Sama się już tej Twojej wizyty doczekac nie mogę. Od kilku dni w kalendarzu Ciebie sprawdzałam :) juz tyle zlecialo to nim się obejrzysz i będziesz czekać na następną wizytę! :*
Znam sinupret. Ziołowe i bardzo dobre. Pomagaja. Ale boję się teraz wziąść bo jak mi zacznie oczyszczać zatoki to nie wiem kiedy skończy. A póki co zawieszona z tym krio jestem.

Westi, myślę, że lepiej teraz wziąc ten lek niż po transferze. skoro dziś wizyta, to poczekaj jeszcze i dopytaj lekarza. będziesz spokojniejsza:) o której wizyta?

dzis widzę się z kolezankami, jutro też coś wymysle, wiec mam nadzieję, że szybko przeleci do srody :)

Wiem Anika. Tez tak myślę. Ale one się trochę utrzymują. A nie wiem czy zaraz mojego dr coś nie strzeli i nie powiem mi, że transfer jutro. Jak nie jutro to za tydzień będzie, to się podlecze nim na dobre się coś mi rozkręci. Czekam do wieczora i wtedy będę wiedziała co dalej.
Po 19 mam wizytę dopiero. Czyli cały dzień w nerwach :)

Dziewczyny powodzenia dzisiaj, kciuki zaciśnięte!!!! &&&&
Ja przyszłam do pracy odpocząć po weekendzie :) Pomyślałam że dopóki nie wiem co dalej z moim crio zajmę się "trochę" ogrodem..Cały weekend sadziłam drzewka, krzaczki, kwiatki, sypałam korę i ledwo żyję. Teraz 8 godzin poodpoczywam :p
Dużo słonka dla wszystkich :*

dziewczyny mam takie pytanie, mniej więcej od zeszłej srody mam ciągłe bole brzucha a dokładnie tak jakby jelit zaraz pod żebrami, czy cos zjem czy nie okropnie boli, nawet ciezko mi nabrac gleboko powietrza bo wlasnie mam taki ucisk :/ nie powiedziałam o tym lekarzowi przy transferze bo wszystko było tak na szybko :/ moze to byc od leków czy jakas zaległa hiperka? miała któras tak po punkcji?

reklama
Do góry