reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ooo woooowwww ja też chcę!!!! A co gada???? Ale super!!!
ma niecały rok :) mam go 5 miesięcy... póki co mówi Dzień dobry i akuku :) mój M nauczył to gwizdać muzyczkę z Bonda i z Rockiego ;) i tak codziennie o 8:00 Fru mnie budzi : ,, Dzień dobry " ,,Akuku" :) no i oczywiscie trzeba mu odpowiadać , bo jak nie to zaczyna się drzeć coraz głośniej ;)

Ostatnia edycja:
Dobra jestem :) Nadrobiłam wszystkie posty :)

Martka, Kasia_basia gratuluję serdecznie :) Teraz niech bety rosną :)

Ewa :( przykro mi :*

A ja jednak mam 34 bete, dla mnie to i tak dużo. Bo 2 razy miałam 11 i nie rosła. Teraz zrobiłam w 10dpt 3 dniowego zarodka, więc nie jest źle. Zobaczymy co przyniesie kolejna beta :) Trzymam sie tej myśli, że będzie rosła i to potężnie :)

hej Dziewczyny ! Ja tu nowa. Ile Wy już tu napisałyście...Trzymam kciuki za wszystkie,trzymajcie też za mnie. W przyszłym cyklu invitro...Zobaczymy jak będzie. Powiedzcie mi bo trochę dużo do czytania, muszę ogarnać forum,jak z endometriozą i invitro? Udaje się czy marne szanse?...

reklama
hej Dziewczyny ! Ja tu nowa. Ile Wy już tu napisałyście...Trzymam kciuki za wszystkie,trzymajcie też za mnie. W przyszłym cyklu invitro...Zobaczymy jak będzie. Powiedzcie mi bo trochę dużo do czytania, muszę ogarnać forum,jak z endometriozą i invitro? Udaje się czy marne szanse?...
Witaj.... ja mam endometrioze IV stopnia czyli wiadomo najgorsza... udalo mi sie przy 3 transferze ,a wiec mozna ;) do tego jeszcze mam Hashimoto i niedoczynnosc tarczycy. Trzymam kciuki :)

Do góry