reklama
ma niecały rok mam go 5 miesięcy... póki co mówi Dzień dobry i akuku mój M nauczył to gwizdać muzyczkę z Bonda i z Rockiego i tak codziennie o 8:00 Fru mnie budzi : ,, Dzień dobry " ,,Akuku" no i oczywiscie trzeba mu odpowiadać , bo jak nie to zaczyna się drzeć coraz głośniejOoo woooowwww ja też chcę!!!! A co gada???? Ale super!!!
Ostatnia edycja:
ewelin86
Fanka BB :)
Dobra jestem Nadrobiłam wszystkie posty
Martka, Kasia_basia gratuluję serdecznie Teraz niech bety rosną
Ewa przykro mi :*
A ja jednak mam 34 bete, dla mnie to i tak dużo. Bo 2 razy miałam 11 i nie rosła. Teraz zrobiłam w 10dpt 3 dniowego zarodka, więc nie jest źle. Zobaczymy co przyniesie kolejna beta Trzymam sie tej myśli, że będzie rosła i to potężnie
Martka, Kasia_basia gratuluję serdecznie Teraz niech bety rosną
Ewa przykro mi :*
A ja jednak mam 34 bete, dla mnie to i tak dużo. Bo 2 razy miałam 11 i nie rosła. Teraz zrobiłam w 10dpt 3 dniowego zarodka, więc nie jest źle. Zobaczymy co przyniesie kolejna beta Trzymam sie tej myśli, że będzie rosła i to potężnie
G
Gość
Gość
Ewa a co to za papuzka?
Pewnie z 5 tysiakow kosztuje.
Tez bym taka chciala
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez bym taka chciala
Aleksandretta Obrożna ja za nią dałam 600 zł. Ale można kupić taniej .Ewa a co to za papuzka?
Tez bym taka chciala
hej Dziewczyny ! Ja tu nowa. Ile Wy już tu napisałyście...Trzymam kciuki za wszystkie,trzymajcie też za mnie. W przyszłym cyklu invitro...Zobaczymy jak będzie. Powiedzcie mi bo trochę dużo do czytania, muszę ogarnać forum,jak z endometriozą i invitro? Udaje się czy marne szanse?...
G
Gość
Gość
U...to niedroga.Aleksandretta Obrożna ja za nią dałam 600 zł. Ale można kupić taniej .
Pewnie sie skusze na nia
reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Witaj.... ja mam endometrioze IV stopnia czyli wiadomo najgorsza... udalo mi sie przy 3 transferze ,a wiec mozna do tego jeszcze mam Hashimoto i niedoczynnosc tarczycy. Trzymam kciukihej Dziewczyny ! Ja tu nowa. Ile Wy już tu napisałyście...Trzymam kciuki za wszystkie,trzymajcie też za mnie. W przyszłym cyklu invitro...Zobaczymy jak będzie. Powiedzcie mi bo trochę dużo do czytania, muszę ogarnać forum,jak z endometriozą i invitro? Udaje się czy marne szanse?...
Podziel się: