G
reklama
To był nasz ostatni...
Macie mrozaczki?
kasia_basia
Fanka BB :)
Kasia_basia jak aplikujesz luteine? Zauwazylas moze jakas zmiane tam, w środku? Ja od chyba trzech dni mam jakby rozpulchnioną poduszeczkę, tam dokąd sięga palec
Dziś zauważyłam większą wrażliwość, taka jakby troszkę napuchnięta. Ale ja korzystam x aplikatora. Wieczorem spróbuję z palca.
kasia_basia
I mnie się nie udało.... 2,4. Gratki dla dziewczyn
Ewa przytulam. Przykro mi [emoji19]
najki
115 ręce mi się trzęsą
Beta niecałe 40
Gratulacje dziewczyny!!!! ))))
Ewa dużo sił. Jaki plan teraz?
Martka83 - cudownie marzenie
Ewelin - a gdzie uśmiech jest ciąża
kasia_basia - rany, same ciąże cudownie
Ewa - przykro mi ale zobacz ile dobrych wieści, moze to nie ten moment, Na swoj musisz jeszcze poczekać. Trzymaj sie.
Ja po transferze. Wieści niestety słabe, bo z moich trzech zarodków rozwijał sie ładnie jeden, pozostałe dwa od wczoraj nic a nic nie ruszyły wiec to jest ich koniec. Powiem szczerze ze nie jestem optymistką, chociaż moze od jutra spróbuję z siebie wykrzesać odrobinę nadziei. Moze ten jeden zechce zostać...
Ewelin - a gdzie uśmiech jest ciąża
kasia_basia - rany, same ciąże cudownie
Ewa - przykro mi ale zobacz ile dobrych wieści, moze to nie ten moment, Na swoj musisz jeszcze poczekać. Trzymaj sie.
Ja po transferze. Wieści niestety słabe, bo z moich trzech zarodków rozwijał sie ładnie jeden, pozostałe dwa od wczoraj nic a nic nie ruszyły wiec to jest ich koniec. Powiem szczerze ze nie jestem optymistką, chociaż moze od jutra spróbuję z siebie wykrzesać odrobinę nadziei. Moze ten jeden zechce zostać...
reklama
butterfly1331
Moderator
Wspaniale! gratuluję! :-)Boze!!!!
Beta 364 !!!
Podziel się: