reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Masz co robic:) wiem ze załamka trwa chwilę, potem wraca się do walki. Tez tak mam. Dlatego mam nadzieje ze do jutra trochę ochłonę i bede mieć lepsze nastawienie, chociaż do momentu spotkania z embriologiem bede sie bać czy doczekały tranferu... Tez mam pokój dla mojego zarodka:) miał byc duży dla syna ale ostatnio podzieliłam na dwa małe:) wiec nie chcę zeby stał pusty
Wiesz wracam z pracy i mówię czemu tak mało zrobione hi hi hi bo przecież zaraz będę w ciąży i nie chce wdychac tych smrodow.
Czy się boję. ? Oczywiście że mam momenty dziwnych myśli. .... jestem człowiekiem . Żyje normalnie pracuje gotuje remontuje sprzątam planuje dzień jak co dzień ale idę z wiarą ze mi się uda . Kiedyś myślałam że tu głowa tam brzuch i co ma piernik do wiatraka. Teraz wierze ze ma. Tak się bałam hipetki jak zobaczyłam dawki ze z tego strachu nie miałam żadnego jajka. ......
Teraz od następnego cyklu po porażce idę od nowa ale z innym nastawieniem .

reklama
Martka piekna ta druga krecha. Gratulacje.

Strawbelka super ze masz juz kropki ze soba.:tak:

Truskawka to zajebiscie ci sie podzielily. Ale super ja 3 dniowe to mialam 4-6 komorek.

Rada ekstra wiadomosc. Sciskam mocno:-) :)

Marzen bardzo mi przykro.:sad: Trzymaj sie cieplo kochana.

Megi wierze ze ci sie uda i zobaczysz ze bedziesz miala jeszcze po kogo wracac.

Natula czekamy teraz na twoje wiesci.

Dziewczyny mam pytanie.
Biore lutinus 100mg ×3.
Tak mam w zaleceniach i tak pisze w ulotce.
Brac moze do tego duphaston? Jak tak to ile.
Czy zaszkodzi mi jak bede brac jeszcze duphaston???

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry