Megi, wiem.... ale musisz wierzyć, że któryś z nich będzie chciał z Tobą zostaćDzieki za pocieszenie, niby to wszystko wiem ale wiesz jak to jest... Czasem trudno byc optymistką.
reklama
Aniko - wpisz mnie na sobotę na ponowne betowanie
Megi - ja podobnie jak Ty, boję się bliźniaczej. Chociaż wczoraj na mieście widziałam urocze dwulatki z kręconymi włosami. Takie do zakochania się :-) I juz łaskawszym okiem myślę o bliźniętach.
Ja wiem ze bliźniaki są cudowne i urocze ale to jednak ciąża podwyższonego ryzyka, ja boję się takie ryzyko podejmować. Kiedyś marzyłam o bliźniakach, dopóki nie przekonałam się co znaczy strach o swoje dziecko nawet jesli ma dopiero centymetr.
Podziwiam wszystkie bliźniacze mamy ze dają radę psychicznie i fizycznie bo to jednak wielki wysiłek dla organizmu. Ale nagroda urocza, uważam ze cudownie mieć dwójkę w tym samym wieku.
Marzen :* chwila dla Ciebie na płacz i żal, a potem wprowadzaj w życie swój plan :* przytulam.
Megi nic nie jest przesadzone. :*
Dzieki, niby wiem, ale wiesz jak to jest, psychika jednak siada.
G
Gość
Gość
Anika, nie mam pojecia, narazie boje sie o tum nawet myslecStrawbelko, niech się Maluchy przytulaja kiedy betujesz?
Czy kogoś do kalendarza dopisać?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli boisz się ciąży mnogiej to nic na siłę ( wiodomo prawdopodobieństwo się zwiększa to tak jakby 2 transfery na raz )
Ale Twój spokój psychiczny jest najważniejszy .
Nie wolno Ci się bać znaczy wszystko Ci wolno ale chodzi mi o to byś ruszyła po swoją kruszyne z pozytywnym nastawieniem .
Moja ostatnia stymulacja to totalne zero a dziś zaczęłam następna i idę z nadzieją po bliźniaki.
Robie im pokój Zobacz załącznik 754719
Masz co robic wiem ze załamka trwa chwilę, potem wraca się do walki. Tez tak mam. Dlatego mam nadzieje ze do jutra trochę ochłonę i bede mieć lepsze nastawienie, chociaż do momentu spotkania z embriologiem bede sie bać czy doczekały tranferu... Tez mam pokój dla mojego zarodka miał byc duży dla syna ale ostatnio podzieliłam na dwa małe wiec nie chcę zeby stał pusty
G
Gość
Gość
Megi bedzie dobrze musi byc!Dziewczyny, mam trzy zarodki z czego jeden jest ładny a pozostałe dwa słabsze. Jutro jadę na punkcję, juz wiem ze do mrożenia napewno żaden nie doczeka. To powtórka z poprzedniej stymulacji znowu tracę wiarę
Trzymam kciuki!!!
G
Gość
Gość
G
Gość
Gość
Mam nadzieję ze masz rację dziękuje
Megi ,spojrz na pr.
Dzieki wielkie, poczytam sobie.
reklama
G
Gość
Gość
Megi ja mialam 3 zarodki, dzis zabralam ze soba 2, a wzielabym nawet 3, tylko 3 to juz bym sie bardzo bala.
Jak trzeci zarodek nie dotrwa do 5 doby, to chyba nigdy sobie nie wybacze ze nie dalam mu szansy.
Megi nie chcesz zaryzykowac z dwoma?
Wiem ze ciaza blizniacza jest podwojnego ryzyka, ale nie znaczy ze taka bedzie
Ja wzielam 2 dzieciaczki i bede sie modlic zeby wszystko bylo dobrze.
Jak trzeci zarodek nie dotrwa do 5 doby, to chyba nigdy sobie nie wybacze ze nie dalam mu szansy.
Megi nie chcesz zaryzykowac z dwoma?
Wiem ze ciaza blizniacza jest podwojnego ryzyka, ale nie znaczy ze taka bedzie
Ja wzielam 2 dzieciaczki i bede sie modlic zeby wszystko bylo dobrze.
Podziel się: