Ok, możemy się tak umówićOna przyszła do mnie i nikomu nie oddam
reklama
Bety72
Fanka BB :)
Ewelin spoko jak jest to ok. Ja jak byłam w ciąży to nawet po ładnej becie wychodziły blade a na samym początku to same cienie. Grubej się nigdy nie doczekałam bo wcześniej wszystkie testy wykorzystałamA ja głupia byłam i zrobiłam drugi test, jakaś taka bardzo, ale to bardzo blada krecha wyszła ( oczywiście nie z porannego moczu ) I teraz żałuję, że M mnie na to namówił.
No ale jakoś tak bardzo nie podchodzę do tego, że to źle, bo przecież testy nie są wiarygodne
Jutro sama się przekonam i beta wyjdzie Tego się trzymam
A ja dziś chińszczyznę będę jadła Bo już cały tydz za mną chodzi
Ewunka
To jak do wychowania 1 jajka to myślę taktyka bardzo dobraDo stymulacji owulacji. Nie mam PCOS, nie miałam badanego AMH - ale podobno pęcherzyki są, tylko dojrzewać nie chcą... Wcześniej byłam bardzo długo na estrogen+progesteron bez rezultatu, potem letrazol (lekarz uznal ze w moim przypadku klomid nie da zadnego efektu. po letrazolu też zero efektu - poza ubocznymi), teraz fostimon co drugi dzien przez 3 dni + 2 pod rząd. W poniedziałek mam kontrolę i boję się, że znowu nic..
Ewunka
Jesteśmy umówioneOk, możemy się tak umówić
ewelin86
na moją do soboty poczekacieKiedy te betyyyy się pojawią z dzisiejszego dnia?!?!?!
ewelin86
To z nerwów. Ja też z rana myślałam, że zaraz dostane @ bo tak bolało. Ale położyłam się i już jest wszystko w porządkuA mnie brzuch zaczyna coraz częściej i mocniej pobolewac jak na @ :/ łyknę chyba nospe.
Oby to nie byla zapowiedz tej wredoty
Bety72
Cześć dziewczyny.
Wczoraj padł mi telefon i dzisiaj pędziłam do domu na złamanie karku żeby pogratulować bet a tu żadnej nie widzę. Gdzie jesteście????????
Wczoraj jak aplikowałam lutkę tym nieszczęsnym aplikatorem (zawsze miałam 50 mg) to sobie podrażniłam i miałam na końcówce krew. Na szczęście dzisiaj już nic ale mam jak na razie czarne myśli.
Dzisiaj 7dpt czyli niby powinna być już beta ale nie idę. W poniedziałek będzie chwila prawdy albo jutro skuszę się rano na sikańca bo zakupiłam w tesco za około 6 zł z czułością 10
Wczoraj padł mi telefon i dzisiaj pędziłam do domu na złamanie karku żeby pogratulować bet a tu żadnej nie widzę. Gdzie jesteście????????
Wczoraj jak aplikowałam lutkę tym nieszczęsnym aplikatorem (zawsze miałam 50 mg) to sobie podrażniłam i miałam na końcówce krew. Na szczęście dzisiaj już nic ale mam jak na razie czarne myśli.
Dzisiaj 7dpt czyli niby powinna być już beta ale nie idę. W poniedziałek będzie chwila prawdy albo jutro skuszę się rano na sikańca bo zakupiłam w tesco za około 6 zł z czułością 10
ewelin86
Nie przejmuje się, bo wiem, że mogą być niewiarygodne. Jutro beta i wtedy wszystko się wyjaśniEwelin spoko jak jest to ok. Ja jak byłam w ciąży to nawet po ładnej becie wychodziły blade a na samym początku to same cienie. Grubej się nigdy nie doczekałam bo wcześniej wszystkie testy wykorzystałam
reklama
Podziel się: