reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i po wizycie. Wróciłam z lekka zniesmaczona. Na podstawie wyników bety i tygodni od transferu powiedział, że najwcześniej usg może zrobić za 2 tygodnie, więc 6 kwietnia mam kolejną wizytę. Myślałam, że coś więcej się dowiem ... A teraz znowu czekanie, zwariować idzie.

No i po wizycie. Wróciłam z lekka zniesmaczona. Na podstawie wyników bety i tygodni od transferu powiedział, że najwcześniej usg może zrobić za 2 tygodnie, więc 6 kwietnia mam kolejną wizytę. Myślałam, że coś więcej się dowiem ... A teraz znowu czekanie, zwariować idzie.

Usg mozna zrobic jak beta powyzej chyba 1000 jest, wczesniej nic nie widac.

Ja mialam dopiero jak byla 21tys

Dziewczyny wracam i ja. Byliśmy w klinice i próbujemy z komórkami dawczyni ☺
Zarodki które zostały zostawimy, zobaczymy co przyniesie transfer z komórkami dawczyni ☺ termin wstępny mamy na 25.04 ja juz na lekach tabletki anty a później zastrzyki ☺
Lekarz mówił ze mamy się nie nastawiać ale spróbujemy. Cała procedura była kosztowna i mamy nadzieję że się uda w końcu. ..
Ah i zarejestrowaliśmy się w OA powiedzieli nam ze wiek w cale nie przesadza o tym ze nie dostaniemy niemowlaka to kwestia indywidualna i jak najbardziej jest to możliwe.
W przyszłym miesiącu będziemy mieli pierwsza rozmowę z psychologiem ...No zobaczymy ale nie poddamy się. ☺
Juz się pogodziłam z tym ze swojego dziecka (genetycznie swojego) mieć nie będę miala, ale to nie istotne ☺
Super wieści wkońcu "słychać Cię " bardziej spokojna

Zarodki które zostały zostawimy, zobaczymy co przyniesie transfer z komórkami dawczyni ☺ termin wstępny mamy na 25.04 ja juz na lekach tabletki anty a później zastrzyki ☺
Lekarz mówił ze mamy się nie nastawiać ale spróbujemy. Cała procedura była kosztowna i mamy nadzieję że się uda w końcu. ..
Ah i zarejestrowaliśmy się w OA powiedzieli nam ze wiek w cale nie przesadza o tym ze nie dostaniemy niemowlaka to kwestia indywidualna i jak najbardziej jest to możliwe.
W przyszłym miesiącu będziemy mieli pierwsza rozmowę z psychologiem ...No zobaczymy ale nie poddamy się. ☺
Juz się pogodziłam z tym ze swojego dziecka (genetycznie swojego) mieć nie będę miala, ale to nie istotne ☺
Orzeszty ja 25 kwietnia mam kontrolę po antykach a Ty już transfer :yes::rolleyes: petarda :tak:

No i bardzo dobrze zrobiliście :) Ważne, że nie poddaliście i zrobiliście kolejny krok :)

reklama
Do góry