reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiejszy dzień przyniósł wiele pięknych wieści, niech jutro będzie równie dobrze!

Marzec

22: Rada: kontrola stymulacji
22: Anika - usg prenatalne
22: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę w szpitalu
22: westaice - transfer 

23: Martini – wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
23: Malina - wizyta
23: Nova - beta w 8dpt 
24: ma_rta- usg Malucha
24: marzen - podgląd stymulacji
25: Foote - III weryfikacja i wysoka beta!!
25: agatek - kropkowe usg
26: martka83 - usg przed crio
29: natula - usg przed crio
30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
4: Hess- usg w Novum
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać? 

reklama
Olusja, a ta wizyta 6.04 to będzie ile tygodni po transferze? Może lekarz chcę od razu serduszko zobaczyć. Moja gin kazała mi być dopiero 4tygodnie po transferze.

Marluna, kiedy dokładnie masz nastwpna wizytę?

Dziewczyny wracam i ja. Byliśmy w klinice i próbujemy z komórkami dawczyni ☺
Zarodki które zostały zostawimy, zobaczymy co przyniesie transfer z komórkami dawczyni ☺ termin wstępny mamy na 25.04 ja juz na lekach tabletki anty a później zastrzyki ☺
Lekarz mówił ze mamy się nie nastawiać ale spróbujemy. Cała procedura była kosztowna i mamy nadzieję że się uda w końcu. ..
Ah i zarejestrowaliśmy się w OA powiedzieli nam ze wiek w cale nie przesadza o tym ze nie dostaniemy niemowlaka to kwestia indywidualna i jak najbardziej jest to możliwe.
W przyszłym miesiącu będziemy mieli pierwsza rozmowę z psychologiem ...No zobaczymy ale nie poddamy się. ☺
Juz się pogodziłam z tym ze swojego dziecka (genetycznie swojego) mieć nie będę miala, ale to nie istotne ☺
Monika super:) trzymam kciuki:)

A ja zaczynam mieć stresa przed jutrzejsza wizyta :/a mam ja dopiero na 20.40 (tak dla odmiany nie o 7.00), więc już widzę, jak dzień będzie mi się dluzyl. Jutro też M ma urodziny, więc innych niż dobre wiesci nie przyjmuje! Zastrzegam! ;)

Foote piątek będzie śliczny :)
Aniko jutro same dobre wiadomości będą :)
Mi nerwy siadają :/ napięta atmosfera w pracy, bo nie wiadomo co dalej z nami. Zaszlabym w ciążę to spokój by był :)

Olusja, a ta wizyta 6.04 to będzie ile tygodni po transferze? Może lekarz chcę od razu serduszko zobaczyć. Moja gin kazała mi być dopiero 4tygodnie po transferze.

Marluna, kiedy dokładnie masz nastwpna wizytę?

To będzie 5 tygodni od transferu, powiedział, że wtedy dopiero będzie tętno można wyczuć i będzie mógł stwierdzić ciążę.

No i po wizycie. Wróciłam z lekka zniesmaczona. Na podstawie wyników bety i tygodni od transferu powiedział, że najwcześniej usg może zrobić za 2 tygodnie, więc 6 kwietnia mam kolejną wizytę. Myślałam, że coś więcej się dowiem ... A teraz znowu czekanie, zwariować idzie.
O kurcze... to faktycznie dosyc czlowiek sie naczeka najpierw na bete , pozniej na usg a tu znowu na nastepne :crazy: tego tez sie obawiam zebym nie uslyszala w srode heh

reklama
Do góry