reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
NOVA ja ten sam czas co Ty. Też na razie nic za bardzo nie czuje. Jedyne co to mam straszną jazdę nastrojów i podbrzusze trochę ćmi, ale to na dwoje babka wróżyła, albo Kropek się rozgaszcza albo szykuje się @

Tak od prawie godziny. Musiałam uciekać żeby na zastrzyk zdążyć.
Juz mi się z nerwów ryczec chciało.
Mąż stwierdził, że jak się nam uda to jyz tam nie wrócę :baffled:
No jeśli masz stresującą prace to pewnie, że nie wracaj. Szkoda nerwów.
Powtórzę to co Ty mi wczoraj mówiłaś :) Nie ma innej możliwości i sie uda :)

Jeśli obiegowa w necie ściąga jest prawidłowa to w 5 dniu w naszym przypadku powinno być po implantacji. Ty badasz poziomy hormonów wiec jesteś świadoma jak reagujesz na leki, ja nie robiłam dotąd żadnych badań i zupełnie nie wiem na czym stoję ...

NOVA ja ten sam czas co Ty. Też na razie nic za bardzo nie czuje. Jedyne co to mam straszną jazdę nastrojów i podbrzusze trochę ćmi, ale to na dwoje babka wróżyła, albo Kropek się rozgaszcza albo szykuje się @
Dziewczyny ja też nic nie czułam.
Nawet gdzieś tu zameczylam dziewczyny, że pewnie żadnego pęcherza nie mam i bla bla. I co? Okazało się, że wynik zaskoczył nawet doktorka mojego.
Głowa do góry. Lepiej żebyście nic nie czuły niż macie się męczyć.

No jeśli masz stresującą prace to pewnie, że nie wracaj. Szkoda nerwów.
Powtórzę to co Ty mi wczoraj mówiłaś :) Nie ma innej możliwości i sie uda :)
Kiedyś uwielbiałam te prace. Od roku chodzę tam jak ba ścięcie. Ale to długa historia.
Zresztą chcemy wrócić po następnego kropka jak najszybciej się da po pierwszym.

Oj ja mogę mówić :biggrin2:
Zobaczymy jak to będzie. Staram się na spokojnie juz fo tego podchodzić. Mam plan B jakby się nie udało.
A jutro będę wiedziała co z kropkami. A może już ich nie ma ? Nikt tego nie wie tu.

reklama
Do góry