reklama
anika11
Fanka BB :)
Gonal droższy niż puregon, nawet po refundacji,ale ważne, ze nie 1400 za opakowanie! Owocnego klucia )Dałam 800 zł za dwa peny 900. I mówię pani w aptece ze ja mam refundacje a ona ze po refundacji tyle normalnie jedno opakowanie prawie 1400 zł . Kupiłam femibion jeszcze.
Olusja1987
Ja nawet po punkcji nie odczuwałam żadnych bólów, jak się wybudziłam to nawet się zastanawiałam czy cokolwiek mi zrobili Po transferze podobnie, żadnych bólów.Dziewczyny mam pytanie czy po transferze którakolwiek z Was odczuwała jakikolwiek bol brzucha?? czy wychodzicie z kliniki i jakby nigdy nic??
iga2421
Dziewczyny mam pytanie czy po transferze którakolwiek z Was odczuwała jakikolwiek bol brzucha?? czy wychodzicie z kliniki i jakby nigdy nic??
Po transferze bol brzucha bardzo często występuje.
Ewunka
No nawet ta refundacjia 800 niż 2800 brzmi lepiej .Tutaj dają większą refundacje .Dałam 800 zł za dwa peny 900. I mówię pani w aptece ze ja mam refundacje a ona ze po refundacji tyle normalnie jedno opakowanie prawie 1400 zł . Kupiłam femibion jeszcze.
anika11
Sham, ja po punkcji czułam się świetnie, ale po transferze trochę obolala, ale tak do godziny. Wynikało to ze względów anatomicznych.
Normalnie powinno pójść jak z płatka
Olusja, jeśli jest wszytsko ok, to w drugim trymeatrze można zacząć schodzić schodzić dawkowania progestronu
Normalnie powinno pójść jak z płatka
Olusja, jeśli jest wszytsko ok, to w drugim trymeatrze można zacząć schodzić schodzić dawkowania progestronu
Nikaaa
Gonal działa !!!!!!
Oj tak gonal działa. Ja wychodowalam przy gonalu 18 komórek ;P bez hiperki ;p a stymulacja trwała tylko 12 dni
G
Gość
Gość
A na menopurze 225j. plus bemfola 15pj dobra produkcja jajek? I ile czasu trwa stymulacja tymi specyfikami? Wie ktos?
reklama
G
Gość
Gość
O rety az 18? Super.Oj tak gonal działa. Ja wychodowalam przy gonalu 18 komórek ;P bez hiperki ;p a stymulacja trwała tylko 12 dni
Podziel się: