No to najważniejsze!To widzę, że tak samo jak Ty dużo nie wymagam A i żeby kropek został albo nawet dwa
Dwóch się nie podejme. Jeden jest ok.
No niech już będzie jutro ! I wiadomość, że wtorek jest mój i kropcia !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to najważniejsze!To widzę, że tak samo jak Ty dużo nie wymagam A i żeby kropek został albo nawet dwa
Ja tez.Ja mam tluszczyk na brzuchu, wiec do zyly daleko
I ja się dołączęJa tez.
Bez obaw ja plamienia miałam do ok 6 tygMartwię się, beta rośnie, termin okresu minął, a tu jakieś plamienia.
No to najważniejsze!
Dwóch się nie podejme. Jeden jest ok.
No niech już będzie jutro ! I wiadomość, że wtorek jest mój i kropcia !!
Po cetrotide tak swędzi brzuch jakby stado komarów pogryzlo. Mąż mnie po rękach strzelał żebym się nie drapala.Ja pamiętam jak siostra lub mama robiły mi zastrzyki to musiałam sobie dmuchać w to miejsce, bo zimny zastrzyk i swędziało strasznie i tak się z tego śmiały i nie mogły przestać za każdym razem tak było A moja siostra jak mi robiła to jakby w rzutki grała, bo tak trzymała pena chyba trzy razy się przymierzała do tego
Mój się boi bliźniaków, ale w naszej sytuacji to mówi, że i 3 będzie ok.Ja zawsze strasze mojego M, jeśli coś przeskrobie i mówię, że będą bliźniaki