reklama
ewelin86
Fanka BB :)
To tak jak ja są za długie wyprasujesz połowę i znów lekko pogięteJa tez okna mogę myć tylko firanek nie znoszę prasowac bo bardzo się platam podczas tej czynności
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
A i powiedzccie jak to jest z tym farbowaniem wlosow ? Mozna nie mozna?Jedne kolezanki farbowaly , od starszych slysze ze niezabardzo i w oglupienie sie wpada
Martini w I trymestrze bym nie ryzykowała, wtedy duzo chemicznych czynników grozi maluchowi. W poźniejszych trymestrach moja przyjaciółka fryzjerka mówi że można, ale najlepiej robić to zaraz po otwarciu salonu z rana kiedy jeszcze nie unoszą sie te wszystkie chemie w powietrzu. Farby bez amoniaku są ponoć jeszcze gorsze niz te z dlatego, że posiadają inne szkodliwe substancje, bo cos muszą mieć żeby farba była farbą. Ja juz mam odrosty, ale jeszcze nie ide, jakoś dla mnie to nie jest w tym momencie priorytet
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ale nas duzo dzis wizytujących, dziewczyny kciuki żeby wszystko było po naszej myśli!!
Ale dzisiaj u nas piękny dzien, aż chce sie żyć!!! Wiosna pełną parą :-)
U mnie i łazienka i okna aż sie proszą o uwagę. Któraś chętna to zapraszam :-)
Czekam na rodziców, bo przylatują w przyszłym tygodniu to dom bedzie błyszczeć :-) i jedzonko mamusine....hmmm rozmarzyłam sie :-)
Czekam na rodziców, bo przylatują w przyszłym tygodniu to dom bedzie błyszczeć :-) i jedzonko mamusine....hmmm rozmarzyłam sie :-)
Ewunka
Do mnie w sobotę przyleciała mama też zaczynam widzieć ze za oknem świeci słońce i jak wracam z pracy to pycha obiadek .Ale nas duzo dzis wizytujących, dziewczyny kciuki żeby wszystko było po naszej myśli!!
ewelin86
Nie ma to jak mamusi jedzonko Ja do swojej mam 10 min samochodem i jak tylko zadzwoni, że coś ugotowała to wsiadam i jadę po pyszności Siostra się ze mnie śmieje że jestem słoik a w Warszawie nie mieszkamAle nas duzo dzis wizytujących, dziewczyny kciuki żeby wszystko było po naszej myśli!!
Oj też bym chciała słoneczko, bo tak przyjemnie jak świeci, a tu psikusa pogoda zrobiła i śnieg. To komu jeszcze okna umyć
reklama
Ewunka
A ja mam firanki nie gniotki piore i wieszam zasłony już trzeba liznąc zelazkiemMarzeń, Ewelina, luzik!! Ja mam okna bez firan, tylko zaslony po bokach
Podziel się: