reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Marta- odnosnie przeziebienia itp. wszystko jest w naszym Slowniku in vitro,mozesz postudiowac;)

W APTECZCE CIĘŻARNEJ
Przeziebienie w ciazy
Leki przeciwbólowe w ciąży

Wysylam zaproszenia do Naszych historii dla: malycud, Falka 302 i nikola 31 kogos zapomnialam ???Krzyczec prosze:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::angry:

Masz rację :) Ewa, gdzie jesteś i jak Twój Maluch się ma ??? :*
husann, czyli będziesz musiała odczekać 3 miesiące. Ale to dla naszego dobra ta przerwa. :)

Mroziaczkow nie mam. Bo pobrano mi tylko 4 komorki w czym tylko jedna sie zaplodnila. Ale chcemy z M podejsc jeszcze raz moze bedziemy mieli wiecej szczescia.
To musisz odczekać 3 miesiące od ostatniej punkcji. Głowa do góry, nie poddawaj się. Ja już 3 raz będę podchodzić, aż do skutku jak mówi mój M :)

reklama
Do góry