Cześć dziewczyny, mam problem...Wczoraj zrobiłam sobie niepotrzebnie zastrzyk z gonapeptyl, miałam brać co drugi dzień, a wczoraj coś mi się popierdzielilo i zrobiłam.Według rozpiski mam brać gonapeptyl codziennie dopiero od 08.03. W piątek zaczęłam stymulacje menopur 300 i mam go brać codziennie takiej dawce do 07.03, potem po 225, nie wiem co zrobić z tym gonapeptylem.Dziś powinnam zrobić zastrzyk,a ja zamiast zrobić dzień przerwy zrobiłam go wczoraj dzień po dniu.. Co tu robić, wziąć dzisiaj czy nie...Klinika zamknięta infolinia też..ale lipe odpaliłam Miała któraś z was taka gafe jak ja, co zrobić???
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Jeśli masz zamrożone zarodki to do kolejnego transferu możesz podejść od nowego cykluCzesc dziewczyny. Podgladam was od pewnego czasu i postanowialam w koncu sie dolaczyc. W lutym mialam pierwszy transfer ale niestety nie udany. Mam do was takie pytanko po jakim czasie moge sprobowac jeszcze raz.
witaj husann !!! jeśli masz jakieś mrozaczki to mozesz po nie wrocić już w następnym cyklu. Jeśli nie masz to trzeba odczekać trzy miesiące przed kolejną stymulacją...
Ma_rta, suwaczek działa,dzięki. a możesz też kupić w aptece euphorbium s. aerozol do nosa, bezpieczny dla kobiet w ciąży.
Ma_rta, suwaczek działa,dzięki. a możesz też kupić w aptece euphorbium s. aerozol do nosa, bezpieczny dla kobiet w ciąży.
reklama
Podziel się: