reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Nie ma się co martwić przeniósł Ci punkcjie by dać szansę podrosnac tym mniejszym . A transfer odwołany by tam wszystko wróciło do normy i zarodek miał konfortowe warunki do zagniezdzenia tak lepiej bezpieczniej mniej ryzykowne. Wiem czekanie jest męczące bo chciało by się już. .... teraz trzeba czekać by te małe podrosly a reszta się nie martwić .Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa i potrzebuje waszej rady doświadczonych jestem w trakcie pierwszej stymulacji do icsi. W czwartek byłam na pierwszym poglądzie doktorem stwierdził że punkcja w pon ale transfer odwołany bo ryzyko ohss. Pęcherzykow dużo ale trochę jeszcze małych a estrdiol 2100 dzisiaj estradiol 4900 ale pęcherzyki bardzo mało urosły bo największy ma 17mm i przenoszą mi punkcję. Boje się że wogóle nic z tego nie będzie. Co o tym myślicie? Amh mam 12 i książkowe pco.
ewelin86
Megi - wiesz mu się tam nic nawzajem nie wytykamy. Po prostu tak się stało i widocznie tak miało być, że obydwoje jakieś tam problemy zdrowotne mamy. Ale jakiś dłuższy czas z tego coś wiem i co mama mi mówiła z siostrą to to , że to jest moja wina że nie możemy mieć dzieci tak mówiła teściowa. Gdzie od samego początku najpierw mój M miał biopsje a u mnie wszystko przypadkiem wyszło jak juz podchodzilismy do in vitro.
Falka - witaj wśród wspaniałych i walczących dziewczyn wiec z tymi pecherzykami powiedz mi ile ogólnie wyszło po stymulacji 17mm pęcherzyków? Bo dla mnie jest ok sama miałam na ostatnim podgladzie 17mm i nie było problemu punkcja się odbyła. Nie martw się.
Falka - witaj wśród wspaniałych i walczących dziewczyn wiec z tymi pecherzykami powiedz mi ile ogólnie wyszło po stymulacji 17mm pęcherzyków? Bo dla mnie jest ok sama miałam na ostatnim podgladzie 17mm i nie było problemu punkcja się odbyła. Nie martw się.
I jeszce ja Też czekam na @ i od 3dc estroferm i przygotowania do criojeszcze ja! jeszcze ja!
za kilka dni powinna przyjść @ i od 2dc zaczynam tabletki 14.03 mam wizytę
małycud witaj jaki u Was jest problem?
annemarie
Falka,witajmasz wysokie AMH co pasuje razem z estradiolem,pecherzyki do punkcji musza miec okolo 20 mm,rosna dziennieok.1-2mm,wiec jesli twoje maja juz 17 mm to nie wiem specjalnie dlaczego przekladaja???(Na kiedy)transfer ci przeloza,ze wzgledu na hiperke,ktorej mozna sie spodziewac juz po wynikach.niestety czasem to wyboista droga,przewaznie z PCO lekarze tak decyduja.zamrazaja zarodki i jak sie uspokoi robia kriotransfer.My tu mamy wszystkie przypadlosci:-)) :-)) :-))
annemarie
Maly cudziewitaj rowniez,mam nadzieje ,ze troche Ci poprawie humor jakci napisze ,ze mamy ,chyba Czesie na forum,miala ten sam problem,skozystali z banku nasienia,zaszla od razu w ciaze z blizniakamii ma jeszcze pare zarodkow zamrozonch widzisz,nie ma sie co czaic,trzeba dzialac
onadlaniego30
Kochane!
myslicie, ze jest sens iść jutro na usg?
Bo sie zastanawiawiam czy jutro je wcisnąć sie do lekarza pod głupim pretekstem Będę jutro 20dpt.
Bo sie zastanawiawiam czy jutro je wcisnąć sie do lekarza pod głupim pretekstem Będę jutro 20dpt.
ewelin86
Anne masz rację Trzeba działać My przed świętami idziemy wybrać dawce ciekawe jacy tym razem będą I kurcze nie wiem czy znów mam brać pod swoją grupę krwi czy spróbować pod grupę M. Trudny dylemat mamy, bo do tej pory pod moja grupę wybieraliśmy
anika11
Ona, a jaką miałaś ostatnią betę? Niby powyżej 1000 widać pecherzyk. Serduszka jeszcze nie będzie. Moja lekarka chciała mnie zobaczyć dopiero 4tyg po transferze. Jutrzrjsza wizyta może Cię uspokoić, ale możesz też się za dużo zastanawiać
reklama
ewelin86
A przypomnij na kiedy planowane miałaś mieć usg?Kochane!
Podziel się: