reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dzewczyny - rzadko sie udzielam bo czasu brak a niezle produkujecie, ale czytam na bieżąco.

Nie kłóćcie się o jakieś bzdurne witaminy, mamy i tak ogromne stresy wiec dodatkowe nerwy chyba niepotrzebne. Jestemy tu po to zeby sie wspierać, wyrazić swoje zdanie można, ale bez zapętlenia sie dyskusje bez końca. I wracajcie tu obie:)

Moniusia - ja wierze w Twoje jajeczka, Ty tez wierz, nie poddawaj sie. Ja dwa razy miałam po 6 wiec tez mało, ale czasem wsytarczy.

To zalezy czy bedziesz podchodzila na naturalnym cyklu czy sztucznym,w owulacje nie koniecznie bo masz juz zarodek,ale w dni okolo bo wtedy jest endo najgrubsze i zarodek ma sie w czym zakopywac

Gdybym brała te luteine na wywołanie okresu przez 10 dni to pewnie cykl byłby sztuczny, ale sądze że 3 tabletki nie zdążyły się jeszcze wchłonąć, więc nie wiem jak ten cykl traktować.
Lekarz ostatnio mówił, żeby przyjechać w 12-13 dniu cyklu i za ok. 5 dni transfer.
Popijam to winko, mam nadzieję, ze nie można przesadzić z grubością endo i za grube nie będzie przeszkodą.

Gdybym brała te luteine na wywołanie okresu przez 10 dni to pewnie cykl byłby sztuczny, ale sądze że 3 tabletki nie zdążyły się jeszcze wchłonąć, więc nie wiem jak ten cykl traktować.
Lekarz ostatnio mówił, żeby przyjechać w 12-13 dniu cyklu i za ok. 5 dni transfer.
Popijam to winko, mam nadzieję, ze nie można przesadzić z grubością endo i za grube nie będzie przeszkodą.
Heheh ja tez przed transferem popijalam winko :) i przed punkcja w sumie tez...

Miałam na myśli cykl kompletnie sterowany lekami,robi sie to wtedy kiedy nie wiadomo kiedy bedzie owulacja,czy wogole bedzie,jesli cykle sie nieregularne itp.czyli wszystko stoi na glowie.:-)) :-)) tez nie sadze zeby te pare tabletek mialo jakis wpływ na okres.Dostalabys go i tak,na to wyglada.A na koncu i tak wszystko rozbija sie o hormony i endo:-D mam nadzieje ,ze bedzie wszystko ok:-D

Miałam na myśli cykl kompletnie sterowany lekami,robi sie to wtedy kiedy nie wiadomo kiedy bedzie owulacja,czy wogole bedzie,jesli cykle sie nieregularne itp.czyli wszystko stoi na glowie.:-)) :-)) tez nie sadze zeby te pare tabletek mialo jakis wpływ na okres.Dostalabys go i tak,na to wyglada.A na koncu i tak wszystko rozbija sie o hormony i endo:-D mam nadzieje ,ze bedzie wszystko ok:-D

Dzięki anne, też liczę że będzie ok :)

reklama
Do góry