reklama
Cześć Dzewczyny - rzadko sie udzielam bo czasu brak a niezle produkujecie, ale czytam na bieżąco.
Nie kłóćcie się o jakieś bzdurne witaminy, mamy i tak ogromne stresy wiec dodatkowe nerwy chyba niepotrzebne. Jestemy tu po to zeby sie wspierać, wyrazić swoje zdanie można, ale bez zapętlenia sie dyskusje bez końca. I wracajcie tu obie
Moniusia - ja wierze w Twoje jajeczka, Ty tez wierz, nie poddawaj sie. Ja dwa razy miałam po 6 wiec tez mało, ale czasem wsytarczy.
Nie kłóćcie się o jakieś bzdurne witaminy, mamy i tak ogromne stresy wiec dodatkowe nerwy chyba niepotrzebne. Jestemy tu po to zeby sie wspierać, wyrazić swoje zdanie można, ale bez zapętlenia sie dyskusje bez końca. I wracajcie tu obie
Moniusia - ja wierze w Twoje jajeczka, Ty tez wierz, nie poddawaj sie. Ja dwa razy miałam po 6 wiec tez mało, ale czasem wsytarczy.
już niedługo 14Kochana ja 14 mam, ale 17
Moze będę juz spokojniejsza... Bo narazie jest dramat
NOVA-2016
Fanka BB :)
To zalezy czy bedziesz podchodzila na naturalnym cyklu czy sztucznym,w owulacje nie koniecznie bo masz juz zarodek,ale w dni okolo bo wtedy jest endo najgrubsze i zarodek ma sie w czym zakopywac
Gdybym brała te luteine na wywołanie okresu przez 10 dni to pewnie cykl byłby sztuczny, ale sądze że 3 tabletki nie zdążyły się jeszcze wchłonąć, więc nie wiem jak ten cykl traktować.
Lekarz ostatnio mówił, żeby przyjechać w 12-13 dniu cyklu i za ok. 5 dni transfer.
Popijam to winko, mam nadzieję, ze nie można przesadzić z grubością endo i za grube nie będzie przeszkodą.
MartiniM
Heheh ja tez przed transferem popijalam winko i przed punkcja w sumie tez...Gdybym brała te luteine na wywołanie okresu przez 10 dni to pewnie cykl byłby sztuczny, ale sądze że 3 tabletki nie zdążyły się jeszcze wchłonąć, więc nie wiem jak ten cykl traktować.
Lekarz ostatnio mówił, żeby przyjechać w 12-13 dniu cyklu i za ok. 5 dni transfer.
Popijam to winko, mam nadzieję, ze nie można przesadzić z grubością endo i za grube nie będzie przeszkodą.
NOVA-2016
Heheh ja tez przed transferem popijalam winko i przed punkcja w sumie tez...
Rozumiem Twój nick
Z tej strony Carlo Rossi
annemarie
Miałam na myśli cykl kompletnie sterowany lekami,robi sie to wtedy kiedy nie wiadomo kiedy bedzie owulacja,czy wogole bedzie,jesli cykle sie nieregularne itp.czyli wszystko stoi na glowie.:-)) :-)) tez nie sadze zeby te pare tabletek mialo jakis wpływ na okres.Dostalabys go i tak,na to wyglada.A na koncu i tak wszystko rozbija sie o hormony i endo mam nadzieje ,ze bedzie wszystko ok
NOVA-2016
Miałam na myśli cykl kompletnie sterowany lekami,robi sie to wtedy kiedy nie wiadomo kiedy bedzie owulacja,czy wogole bedzie,jesli cykle sie nieregularne itp.czyli wszystko stoi na glowie.:-)) :-)) tez nie sadze zeby te pare tabletek mialo jakis wpływ na okres.Dostalabys go i tak,na to wyglada.A na koncu i tak wszystko rozbija sie o hormony i endo mam nadzieje ,ze bedzie wszystko ok
Dzięki anne, też liczę że będzie ok
reklama
NOVA-2016
No to dziewczyny i ja zacznę popijać czerwone winko Skoro to nie zaszkodzi, a może pomóc
Mąż zapowiedział że do transferu codziennie popijam
Podziel się: