Jedyne co nam pozostało to myśleć pozytywnie i dbać o siebie Będzie dobrze i musimy to powtarzać jak mantręLeżę, mąż mi przynosi rano śniadanie, jedzie do pracy, przyjeżdża zrobić mi obiad i wraca do pracy i przyjeżdża dopiero wieczorem. Dobrze że mam czytnik to codziennie jedna ksiazke czytam ale kiepsko jest. Boli mnie podbrzusze. Cały czas się martwię czy Maluch jeszcze żyje. Miałam cichą nadzieje, że jak już zajde w ciążę, to wszystko będzie super....
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Kachna dobrze że sie odezwalas. Każdy dzien do przodu jest na wagę złota. A maluszki miały podane sterydy na płucka? Z całych sił trzymam kciukiza was
Edenlayn ale masz fajnie, że juz jutro dzieci bedą z wami. Szybko ci minęła ta ciaza? Ja juz tak sie ńie mogę doczekać sierpnia kiedy nasze szczęście bedzie z nami!
Moniusia 7 jajek to nie jest duzo, ale wystarczająco. Zeby chociaz 1 lub dwa zarodki dobrze rokowały to juz wielki sukces. U mnie było 17 i zobacz ledwo ledwo jeden ocalał. Trzymam kciuki, żeby wam tez sie udało.
Kochana dopisz mnie na 17.03 na słuchanie serduszka u położnej.
MA_rta ty nie myśl o pustym jaju płodowym tylko o mocnym serduszku. Nie dopuszczaj w ogóle takiej myśli do siebie, odganiać ją. Zobacz marluna tez miała stracha a biją dwa serduszka!! Bedzie dobrze! Ja tez oprócz sikania i boli jak na @ nie miałam żadnych objawów. Każda kobieta jest inna, każda ciaza jest inna i brak objawów nic nie znaczy.
Wlasnie marluna jak u Ciebie? Jak poszła rozmowa z szefową????
Limonka kup sobie w aptece *spam* dla ciężarnych - tam jest syrop na gardło, krople do nosa i pastylki na gardło. Jeśli ci domowe sposoby nie pomagają to to ci pomoże. Lepiej żebyś nie musiała brać antybiotyku w tak wczesnej ciazy. Koniecznie syrop z imbiru, miodu i cytryny i do łóżka!!
Edenlayn ale masz fajnie, że juz jutro dzieci bedą z wami. Szybko ci minęła ta ciaza? Ja juz tak sie ńie mogę doczekać sierpnia kiedy nasze szczęście bedzie z nami!
Moniusia 7 jajek to nie jest duzo, ale wystarczająco. Zeby chociaz 1 lub dwa zarodki dobrze rokowały to juz wielki sukces. U mnie było 17 i zobacz ledwo ledwo jeden ocalał. Trzymam kciuki, żeby wam tez sie udało.
Kochana dopisz mnie na 17.03 na słuchanie serduszka u położnej.
MA_rta ty nie myśl o pustym jaju płodowym tylko o mocnym serduszku. Nie dopuszczaj w ogóle takiej myśli do siebie, odganiać ją. Zobacz marluna tez miała stracha a biją dwa serduszka!! Bedzie dobrze! Ja tez oprócz sikania i boli jak na @ nie miałam żadnych objawów. Każda kobieta jest inna, każda ciaza jest inna i brak objawów nic nie znaczy.
Wlasnie marluna jak u Ciebie? Jak poszła rozmowa z szefową????
Limonka kup sobie w aptece *spam* dla ciężarnych - tam jest syrop na gardło, krople do nosa i pastylki na gardło. Jeśli ci domowe sposoby nie pomagają to to ci pomoże. Lepiej żebyś nie musiała brać antybiotyku w tak wczesnej ciazy. Koniecznie syrop z imbiru, miodu i cytryny i do łóżka!!
Ewunka
Fanka BB :)
To Tobie ponoć podniosło się Ciśnienie i nie mogłaś spać .Wiesz nie taki byl moj zamysl zeby pokazywac fochy. Oczywiscie ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Zostalam zle zrozumiana i ma prawo podniesc mi sie cisnienie gdy ktos sie na mnie rzuca tak jakbym popelnila jakies przestepstwo. Ja tez biore tylko jedne witaminy i po wpisie Anne stwierdzilam ze wapno zaczne pic i o to cala dyskusja. Nie wiedzialam ze komus az tak to nie podpasuje i tyle.Ale chyba po to jest forum zeby sobie podyskutowac. Czy zawsze trzeba tylko "prosze" i "dziekuje"? A dyskusja toczyla sie na temat brania przeze mnie witamin wiec bronilam swojego zdania. A oczywiscie kazdemu wolno wypowiedziec swoje zdanie. Wybacz jesli moje slowa az tak cie zdenerwowaly.
Nie ma się co denerwować a dyskusja nie toczyła sie Tylko o wapno ale dodatkową witaminę D . nie odwracaj kota ogonem zw To mnie się nie podobało Twoje zdanie bo ja mówiłam ze mam inne i wcale Cię do niego nie namawialam. A ironiczne słowa Jedzmy salate suplementy są dla głupich ludzi zostawiłam bez komentarza .
Pozdrawiam
24magda09
Marta ty kochana nie mysl tyle i odpuść troszkę a zobaczysz że będzie Ci lepiej. Popraw sobie samopoczucie,wyjdź na zakupy,może jakieś ciacho dla M.i dla kruszynki ) przy moim 1 ivf nawet przez myśl nie przeszło że może być puste jajo...zawsze bylam pozytywnie nastawiona musisz po prostu być dobrej myśli. Serduszko na pewno już jest i pewnie będzie łezka szczęścia a potem idź do sklepu i kup coś dla maleństwa; )))
Marzec:
03: Edenlayn - 11:30 - termin CC :-) 3mamy &&&!!!!!!!
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej
03: Edenlayn - 11:30 - termin CC :-) 3mamy &&&!!!!!!!
05: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji
07: moniusia_ - punkcja (?)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
13: anika11 - usg Ludzika
14: westaice - wizyta w trakcie stymulacji - podglądanie pęcherzyków
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji
17: madzionga - usg
17: aniolkowa.mama - słuchanie serduszka u położnej
24magda09
Madzionga zawsze będzie nam towarzyszył stres ale niestety takie jest życie. Kochana ja wierzę że wszystko jest ok z twoim dzidziusiem ale nie stresujcie się niepotrzebnie i nie narażajcie się na taki stres. Wszystko będzie dobrze i musi być kochane. Zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy )
Ewunka
iga2421 pisze: ↑
Witaminy biore tylko zastanawia mnie ta witamina D bo dziecku daje codziennie witD i jak ja jeszcze zaczne brac i on ode mnie sciagnie to czy nie przedawkuje?
Myślę że jak będziesz łykać komplet witamin dla marek karmiących zdrowo się odżywiać różnorodna dieta to dla Ciebie wystarczy .Nie dajmy się zwariować bo pół apteki by musiał łykać .
A tu dla przypomnienia ze dyskusja nie była tylko o wapnie
Witaminy biore tylko zastanawia mnie ta witamina D bo dziecku daje codziennie witD i jak ja jeszcze zaczne brac i on ode mnie sciagnie to czy nie przedawkuje?
Myślę że jak będziesz łykać komplet witamin dla marek karmiących zdrowo się odżywiać różnorodna dieta to dla Ciebie wystarczy .Nie dajmy się zwariować bo pół apteki by musiał łykać .
iga2421
iga2421 pisze: ↑
Ewunka to byl poczatek calego tematu. Daj sobie kobieto spokuj. Po co do tego znowu wracac i zaczynac caly temat od nowa?
reklama
onadlaniego30
Kochana! Martwiliśmy sie... Nie denerwuj sie ;** bedzie odbrzeLeżę biorę leķi. Nie chcą mnie jeszcze badać żeby nie podróżniać macicy, na KTG wyszły skurcze, których nie czuję.
Podziel się: