reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny co do toebieli... ja mialam torbiele na jajnikach przed stymukacja, najpierw dali mi leki na wywolanie @. Malpa przyszla ale torbiele nie zniknely wiec bralam antykoncepcje i w momencie startu stymulacji mialam jeszcze kilka malutkich torbieli ale lekarka powiedziala ze to nie przeszkadza i ze sie wchlonie. I normalnie ruszylismy ze stymulacja.

reklama
Popieram Cię Najki, Anne jest odważna :) Kurcze faktycznie słaba ochrona życia tam u nich.
Życzę szczęścia kochana, już na pewno będzie dobrze :)

najki, masz jakiś problem, że pijesz -hah? :*

Monia-
cholernie trudna decyzja,bo do konca sama nie wiem,jak zareaguje jesli to wszystko sie uda.Decyzja okupiona lzami,dyskusjami do rana i prawie rozwodem ;) A wczoraj to juz byla totalna masakra,z jednej strony ulga z drugiej strony pogodzenie sie z mysla,ze juz pewno nigdy nie urodze "mojego"
Ale chociaz w polowie,albo 3/4 bedzie nasze,albo zadnego nie bedziemy mieli. Normalny Horrror mam w glowie,Najki chyba do Ciebie wlece...

Najki 2 piwka? Ja ostatnio napiłam się 3 łyki wina i jak mnie trzepnęło to tak jak bym wypiła jakaś ćwiartkę.

Anne rozumiem twoje łzy. Moj M. ma mutacje CFTR i jak czekaliśmy na wyniki moich badan to tez nam lekarka przedstawiła propozycje adopcji komórek "w razie czego". Cala drogę do domu przepłakałam.
Wspieram Cie kochana w tych trudnych chwilach. Mam nadzieje ze dzieciątko wynagrodzi ci te wszystkie nerwy i łzy.

reklama
iga no jak wypije jedno jest ok, po dwóch jestem pijana i na następny dzień boli łeb :eek:

anne podjęłaś bardzo dobrą decyzję. Odważną, ale dobrą. Chcecie wspólnego dziecka? I będziecie je mieć. Nasienie męża, noszone 9 miesiący pod Twoim sercem. Twoje i tylko Twoje dziecie Kochana:tak:

Do góry