reklama
Ze nie ma przeciwskazan do znieczulenia ogólnego.Westaice o jakim zaświadczeniu myślisz? Mój rodzinny nie wiedział o in vitro.
No ja musze mieć takie zaświadczenie. ..Nic takiego nie było potrzebne. W klinice wypełniasz ankietę dla anestezjologia i tyle
Ewunka
Fanka BB :)
rodzinny chyba nie jest Ci potrzebny mnie klinika skierowała do anestezjologa i on dał papierek ze nie widzi przeciwskazanZe nie ma przeciwskazan do znieczulenia ogólnego.
Ewunka
Aaa w ogóle to u mnie nie jest znieczulenie ogólne tylko sedacjiarodzinny chyba nie jest Ci potrzebny mnie klinika skierowała do anestezjologa i on dał papierek ze nie widzi przeciwskazan
ewelin86
U mnie w klinice nie wymagali. Dali ankietę i później przez punkcja jeszcze rozmowa i bez żadnego problemu robili. Pierwsze słyszę, że musisz mieć od rodzinnego zaświadczenie.Tez uważam, że jazdy daje ile ywaza/może. A ludzie zawsze będą gadać.
Kachna napewno! Myślę, że to najmilej wydawane pieniądze. Strasznie chciałabym też moc kompletowac rzeczy...
Głupia jestem, ale czasami przeglądam sklepy z ciuszkami, wózkami itp.
Mam pytanie. Zalatwialyscie może przed iv zaświadczenie od lekarza rodzinnego? O znieczulenie chodzi? Mialyscie jakiś problem z tym? Czy od reki ?
reklama
Podziel się: