reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja przy ostatniej punkcji w trakcie kiedy anestezjolog przyszedł na salę robić wywiad, byłam w toalecie i się przebierałam. Położyli mnie , pielęgniarka już mi narkozę wciska do żyły, czuję lekki zawrót głowy i wtedy na to wszystko z krzesła zrywa się lekarz wołając "aaa ja z panią nie przeprowadziłem ankiety!" więc zdziwiona mówię, że nie wiem czy teraz na cokolwiek odpowiem bo zaczynam odpływać :)
wstrzymali strzykawę i lekarz na szybko zadawał mi pytania, z żadnym nie miałam problemów, oprócz ostatniego "waga?" :)

reklama
u mnie tez nie wymagano żadnego zaswiadczenia od rodzinengo. byłą rozmowa z anestezjologiem.

Martka, też zawsze miałam problem z pytaniem o "wage" ;)

a włąsnie dziewczyny, czy Wy na poczatku ciazy zauwazyłyście spadek wagi u siebie?

KAchna, jak się macie dzisiaj? pozdrwawiam Cię z kanapy Placuszku :))

Czesc laski,my znowu w domu,"przelecialam"doslownie przez wasze posty.Ciesze sie z przepieknej Bety M. ,jutro Wam opowiem,krotko dzisiaj:adoptujemy embriony,wszystko juz zalatwione i podpisane:)

Wow! Cóż za konkretna decyzja. Napisz później co dokładnie mówili :-)

madziu, gratuluję przyrostu!!!

kachna, Kochana rozpłynęłam się nad tymi wyprawkami...:)

LUTY:

25: madzionga - pierwsze usg :-)
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)
28: anika11 - usg u gina prowadzącego ciążę :-)

yplocka1 - początek stymulacji

MARZEC:

01: Edelayn -
usg dopplerowskie+usg (kontrola przed cc)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
10: Edenlayn - termin CC :-)
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji

madzionga, pięknych widoków!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, ja mialam wczoraj punkcje, pobrano mi 11 pecherzykow :-) mam nadzieje, ze cos sie zaplodni do transferu, a transfer prawdopodobnie w poniedziałek rano :-)

Dziewczyny przykro mi z powodu takich smutnych wiadomosci, tak nie powinno byc. Gdzie ta sprawiedliwosc? Kobiety wyrzucaja dzieci na śmietniki i jakos normalnie zachodza w ciaze, a my, ktore pragniemy i chcemy otoczyc dzidziusia miloscia na cale zycie to musimy przechodzic taka ciezka droge... ehhh :'(

Annemarie powodzenia, napisz cos wiecej jak wyglada adopcja zarodka.

Buziaki!

LUTY:

25: madzionga - pierwsze usg :-)
26: Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)
28: anika11 - usg u gina prowadzącego ciążę :-)

yplocka1 - początek stymulacji
inka26 - początek stymulacji

MARZEC:

01: Edelayn -
usg dopplerowskie+usg (kontrola przed cc)
08: Ewa651 - wizyta w szpitalu prowadzącym ciążę
10: Edenlayn - termin CC :-)
11: Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę :-)
15: megi - wizyta - rozpiska stymulacji

madzionga, pięknych widoków!
Mozesz mnie wykreslic z kalendarza, jsstem juz po punkcji, w poniedzialek mam konsultacje z prowadzacym i decyzja o transferze.

Iga - no coś Ty, 1000 zł na łańcuszek z medalikiem? My daliśmy chyba 250-300 zł plus zabawka, wyszło 400-450 zł.

Ale srebrny? Ja w tamtym roku kupowałam dla mojej chrześnicy na komunie i wydaliśmy 750zl i to był taki cieńszy. O grubych nawet nie mowie.

reklama
Do góry