reklama
No dziś dzień nie należy do najlepszych. .... Ja dziś byłam na 2 usg sprawdzajacym po 7 dniach stymulacji i dupa wielka dupa nic nie rośnie 2 mini jajka i endometrium 5 . Cykl skreślony .organizm nie zareagował na leki niby mam zrobić jeszcze 2 zastrzyki bo je mam więc ale lekarz dawał 1 % ze coś się wydarzy. Co za ironia losu do stymulacji Znioslam 5 jajek czyli za dużo do in vitro chcieli dużo nie ma nic
ewelin86
Fanka BB :)
No dziś dzień nie należy do najlepszych. .... Ja dziś byłam na 2 usg sprawdzajacym po 7 dniach stymulacji i dupa wielka dupa nic nie rośnie 2 mini jajka i endometrium 5 . Cykl skreślony .organizm nie zareagował na leki niby mam zrobić jeszcze 2 zastrzyki bo je mam więc ale lekarz dawał 1 % ze coś się wydarzy. Co za ironia losu do stymulacji Znioslam 5 jajek czyli za dużo do in vitro chcieli dużo nie ma nic
Przykro mi. Ja też bardzo źle odpowiadam na stymulację. Za pierwszym razem miałam tylko 3 pęcherzyki, przy punkcji okazało się, że jednak cztery. Muszą dać Ci o wiele większe dawki i coś pokombinować..
Ewunka
Do inseminacji miałam fostipur 75 i miałam 5 jajek i mnóstwo które zamierzały juz rosnąć i to po 5 dniach stymulacji lekarz powiedział za szybko za dużo teraz fostipur 225 i monopur 75 i po 7 dniach 2 mini nic nie znaczące jajkaPrzykro mi. Ja też bardzo źle odpowiadam na stymulację. Za pierwszym razem miałam tylko 3 pęcherzyki, przy punkcji okazało się, że jednak cztery. Muszą dać Ci o wiele większe dawki i coś pokombinować..
Ewunka
Ewunka - ale w ogóle nie masz jajeczek, czy po prostu malutkie? Bo jak malutkie i nie za dużo, to to jest normalne na tym etapie. Z dnia na dzień będzie coraz więcej i większe będą. Lekarz zwiększył dawki leku? W ogóle jaki masz estriadol? Bo pewnie badałaś przed usg?
Rezerwa 1.2Witaj. Hm kurcze nie słyszałam o czymś takim tutaj. Czym byłaś stymulowana i jakie dawki? Jaka rezerwa?
Są malutkie nie rosną endometrium tez nie
Do inseminacji miałam fostipur 75 i miałam 5 jajek i mnóstwo które zamierzały juz rosnąć i to po 5 dniach stymulacji lekarz powiedział za szybko za dużo teraz fostipur 225 i monopur 75 i po 7 dniach 2 mini nic nie znaczące jajka
O kurcze. Nie mam pojęcia co się podziało...
ewelin86
To bardzo wolno przy takich dawkach Tobie rosną. Ja mam rezerwe 1.1 i brałam chyba pierwsze dawki 170 a ostatnia 300. Z emdometrium nie miałam żadnego problemu. Tylko ze na puregonie szłamRezerwa 1.2
Są malutkie nie rosną endometrium tez nie
reklama
Edenlayn
Edenlayn, mam nadzieję, że wyślesz nam zdjęcie swoich ślicznych Maleństw po wizycie
Postaram sie kochana . Chociaz juz na ostatnim usg nie bylo szans bo za duze Moze dzis bede miec wieksze szczescie i jednak pokaza sie mamusi ostatni raz w brzuszku W koncu dzis usg bedzie robil specjalista od prenatalnego a nie moj doktorek
Przykro mi dziewczeta tule Was wirtualnie
Faktycznie dzis jakis nieszczesliwy dzien, oby Anne miala dobre wiesci.
Aniolkowa.mama 2 trymestr jest od 13 tyg, a ja przestalam sie bawic w te tygodnie i liczenie i patrzenie w tabelki i dla mnie najlepszym sposobem i liczeniem trymestru bylo liczenie co 3 miesiacee po dniu 1 miesiaczce, po pol roku zaczal sie 3 trymestr. Bo kazde wykresy podaje inaczej i na koncu i tak niewiesz ktory to trymestr
Podziel się: