reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Marluna bardzo mi przykro :(

Kachna jak mus lezec to mus! ktory to tydzien? Wszystko bedzie dobrze! Widzisz nasza Edenlyan ;)

Dziewczyny z Niemiec myslicie ze jest szansa aby tabletki na tarczyce i obnizajace progesteron przepisal lekarz rodzinny?? Nie chce mi sie jechac do kliniki tylko po recepty :(
Jesli bedziesz miala to udokumentowane,po co ci to wszystko to tak.jesli nie na tarczyce dostaniesz,po progest.do ginesa.Moj domowy ma zawsze jakies "ale" ;)

reklama
Marluna, trzymaj się :( ściskam mocno !!!
Anne, powodzenia dziś w nowej klinice :) żebyś przywiozła same dobre wieści !!!
Edenlayn, mam nadzieję, że wyślesz nam zdjęcie swoich ślicznych Maleństw po wizycie :)
Ma_rta, spokojniejsza już trochę ?? :)
Kachna, trzymam kciuki za to, żeby leżenie było tylko chwilowe !!!!!! :)
trochę tak;)

Kochane dziś coś smutno ; (( MARLUNA bardzo mi przykro,tule mocno. Najgorsze w tym wszystkim jest to że człowiek cieszy się z pozytywnej bety czeka na nią jak na zbawienie a potem takie rozczarowanie. Nie poddawaj się kochana!!! KACHNA odpoczywaj i dbaj o Was; )) wszystko będzie ok. Annemarie trzymam kciuki,abyś już szybko to wszystko zaczęła ile będziemy czekać na Ciebie; ))

Marluna - bardzo mi przykro, co za niesprawiedliwość:( czy lekarz cos wspominał jakie mogą byc przyczyny jesli to juz kolejny raz?

Kachna - lez i nie martw sie, najwyżej będziesz leżeć, to da sie przeżyć jak widzisz ale jest szansa ze jeszcze wroci do normy. Trzymaj sieć

Annemarie - powodzenia na wizycie, czekamy na dobre wieści bo dziś cos słabo tutaj.

Kachna uważaj na siebie i oby pomogło to leżenie. Moze lepiej jakby maluszki dostały sterydy? Wtedy bedą mieć większe szanse na przetrwanie w razie czego. Znam kogoś kto tak wlasnie miał problemy z szyjką a potem przenoszona ciaza o 2 tyg. Który u ciebie tydzien?

Marluna ale to juz pewne że są puste pęcherzyki? Jest bardzo wcześnie. Moze jeszcze jest nadzieja!!

Dziewczyny kiedy dokładnie zaczyna sie II trymestr? Po 12 czy po 13tc?

Marluna, ja jak aniolkowa dopytuje, czy to już przesądzone? Przecież to bardzo wcześnie jeszcze. Kiedy teraz jakaś wizyta?

Marta 18sty,transfer 6 lutego byl,wedlug obliczen lekarza jest 5 tydzien i 2 dzien.
Jesetem zalamana 2 czarne dziury jak poprzegnio przed 9cioma miesiacami tylko wtedy byla jedna.Lekarz sam powiedzial ze zapowiada sie lyzeczkowanie,no chyba ze sama sie oczyszcze,brak cialka zoltego nicht,kompletne nicht jak poprzednio.
:(

reklama
No dziś dzień nie należy do najlepszych. .... Ja dziś byłam na 2 usg sprawdzajacym po 7 dniach stymulacji i dupa wielka dupa nic nie rośnie 2 mini jajka i endometrium 5 . Cykl skreślony .organizm nie zareagował na leki niby mam zrobić jeszcze 2 zastrzyki bo je mam więc ale lekarz dawał 1 % ze coś się wydarzy. Co za ironia losu do stymulacji Znioslam 5 jajek czyli za dużo do in vitro chcieli dużo nie ma nic

Do góry