Brzuch mam tak ścisniety z nerwów że nikt nie wie ; (( cały czas leżę i nic nie robię,odliczam czas
zaciskam kciuki i czekam tak samo niecierpliwie na wynik, znam to uczucie, kiedy czeka sie a czas staje w miejscu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzuch mam tak ścisniety z nerwów że nikt nie wie ; (( cały czas leżę i nic nie robię,odliczam czas
Ja szłam długim ale musiała bym wieczorkiem poszperac w starych papierach i wtedy napiszę; ))Wrzucilam pare fotek do slownika, szukam natchnienia w waszych postach
Laski,blagam niech ktoras mi opisze(z wlasnego doswiadczenia dlugi protokol) Tak porzadnie z lekami ,terminami ,badaniami itp i wrzuci do slownika.
Czytam te opisy w internecie to mi kij w gardle staje
Czekam razem z TobaKochane wynik już jest ale co d...pa ) synek śpi i nie mam jak jechać przez tel.mi nie podadzą. Do labo mam 15 km więc muszę czekać i jeszcze raz czekać.
Ja też co chwilę odswiezam stronkęCzekam razem z Toba
Zamiast pracować siedzę na forum ;/
Gratulacje !Kochane....21dpt beta 7614
Spokojnie :-) będzie dobrze :-*Serce mi chyba zaraz wyskoczy. Pierwszy raz mnie tak brzuch boli. A ten mój mały uparciuch jak na złość śpi i śpi. Gdy chce coś zrobić w domu to wstaje po godzinie a gdy coś mam ba prawdę ważnego to śpi po 3 godz.łobuziak; ))