reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Martka, mialas mega hiperke,a glownym winowajca tego jest estradiol=estrofem. Nie dziw sie ,bo pewno chce najpierw zobaczyc wartosci hormonow i zrobi Ci na naturalnym jesli masz owulacje itp. o czasie.Moze byc i tak jak piszesz,ze bedzie chcial jeden cykl odczekac az sie twoj organizm uspokoi. Z medycznej strony,popieram takie cos ,od strony naszej "zrytej glowy" to oczywiscie bedzie kolejny cios, o jeee

db to ujęłaś , nasza zryta głowa chciałaby od razu :) z drugiej strony zdaję sobie sprawę, że pewnie lepiej jest jeśli faktycznie wszystko się wyciszy. Zobaczymy jutro, co powie

reklama
A Ty jak się czujesz? Crio mieliście?
A ja ok.Dziś stres jest okropny,czekam na wynik :unsure: żadnych objawów choć czasami coś tam zakuło ale za to humory różne. Wczoraj mega dół :(( płacz i pretensje o wszystko. Po dzisiejszych sikaczach ogromna wiara że to może ten trzeci szczęśliwy zarodek ;)) kochana napisze ci tak,nawet kiedyś któras z dziewczyn pisała na forum,w moim przypadku i tak było może to porostu zbieg okoliczności. Straciłam dziadka ponad 2 lata temu we wrześniu a w październiku byłam już w ciąży po ivf. Ktoś kiedyś napisał "zrobil"miejsce dla mojego bobaska..

Kochane....21dpt beta 7614 :) :)

Super, jutro będą pięknę wyniki, ale na serduszko może byc jeszcze za wczesnie, choć kto tam wie :))

MArtka, moze lepiej odczekac jeden cykl, dac orazanimozwi czas na regenerację i wtedy zaskoczy. Życzę Ci tego bradzo, bardzo!

Onadlaniego, zaciskam kciuki za pozytywną betę! wyra wspołczucia z powodu straty babci :((

MAgda, o której bedziesz miec wynik?

reklama
Super, jutro będą pięknę wyniki, ale na serduszko może byc jeszcze za wczesnie, choć kto tam wie :))

MArtka, moze lepiej odczekac jeden cykl, dac orazanimozwi czas na regenerację i wtedy zaskoczy. Życzę Ci tego bradzo, bardzo!

Onadlaniego, zaciskam kciuki za pozytywną betę! wyra wspołczucia z powodu straty babci :((

MAgda, o której bedziesz miec wynik?
Kurcze jeszcze nie ma mam tylko nadzieję że dziś będzie na pewno. Zrobiłam w innym labo.a odebrać mam w głównym.i dlatego takie małe zamieszanie.

Do góry