reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny,

wpadłam po dłuższej przerwie złożyć relację. Niestety mam złe wieści - wynik dzisiejszego testu: beta < 0,1 mlU/ml, 11 dpt 2-dniowego zarodka. No cóż... miałam iść na jakość, ale jakoś nie wyszło :(

Zastanawiam się teraz - kiedy mogę podejść kolejny raz do in vitro? Chciałabym jak najszybciej.

Trzymam za was kciuki - w końcu komuś musi się udać!!!
Cześć dziewczyny,

wpadłam po dłuższej przerwie złożyć relację. Niestety mam złe wieści - wynik dzisiejszego testu: beta < 0,1 mlU/ml, 11 dpt 2-dniowego zarodka. No cóż... miałam iść na jakość, ale jakoś nie wyszło :(

Zastanawiam się teraz - kiedy mogę podejść kolejny raz do in vitro? Chciałabym jak najszybciej.

Trzymam za was kciuki - w końcu komuś musi się udać!!!
przykro mi... Trzymaj się dzielnie !!!! Za trzy miesiące się uda :)

reklama
Powiedzcie mi jak ja poznam w razie czego że mam hiperke skoro ja mam taką codzienność jak na zdjęciach , przed pójściem do pracy i po. Chocisz na tym bez brzucha przyznaję ze go wciągnęłam bo nie robilam rano zdjecia, w każdym razie chcialam zeby bylo widac różnice :) w pracy są zdania, ze ja spokojnie do 7 miesiąca ciąży bede ich mogla oszukiwać bo nikt nawet nie zauważy skoro codziennie mam takir wzdęcia ;););)
Ale sie nam ładna ciążówka szykuje :)

No to mogłabyś zrobić sikacza ale czy warto jak beta tak szybko. Chyba bym poczekała z naciskiem na chyba :laugh2:
Ja bym nie doczekała ja juz piec dni po transferze zrobiłam maź nie był szczęśliwy ze znów szybko wiec radzę poczekać teraz bym tak robiła ;) za duży stres

Przepraszam, że jak tak o sobie, ale nie nadążam nadrabiać zaległości w czytaniu.
Dziewczyny, u mnie też kiepskie wieści. Mam wodniaka w jajowodzie. Czekam na okres i na laparo, będziemy usuwać:( Podobno zmniejsza on szanse na udane in vitro aż o 20%.
Bedę szła długim protokołem. Proszę napiszcie ile on czasu trwa? Wyczytałam na necie , że ok.5-8 tygodni. I w którym dniu przeważnie jest punkcja?

Przepraszam, że jak tak o sobie, ale nie nadążam nadrabiać zaległości w czytaniu.
Dziewczyny, u mnie też kiepskie wieści. Mam wodniaka w jajowodzie. Czekam na okres i na laparo, będziemy usuwać:( Podobno zmniejsza on szanse na udane in vitro aż o 20%.
Bedę szła długim protokołem. Proszę napiszcie ile on czasu trwa? Wyczytałam na necie , że ok.5-8 tygodni. I w którym dniu przeważnie jest punkcja?
Mój długi protokół trwał ok miesiąca, znajoma z kliniki tez ma długi ok 5 tygodni

Dziewczyny a ile czasu musi upłynąć do od nieudanego transferu do kolejnego - stymulacja zbędna bo zarodki przygotowane do 3 transferów. PPrzy założeniu że pierwszy się nie powiedzie po jakim czasie podchodzi się do kolejnego ?

reklama
Dziewczyny a ile czasu musi upłynąć do od nieudanego transferu do kolejnego - stymulacja zbędna bo zarodki przygotowane do 3 transferów. PPrzy założeniu że pierwszy się nie powiedzie po jakim czasie podchodzi się do kolejnego ?
Wydaje mi sie choć to zależne od lekarza, ze ok 3 miesiące trzeba odczekać

Do góry