reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry !
Dziewczyny mam dwa i pół zbędnego opakowania Lutinus 100mg dopochwowych , moze ktoras potrzebuje?
Zanetanna-mysle ,ze aniolkowa.mama bardzo tego potrzebuje,to jej post z wczoraj:

"Jestem w 7+5 tc i zaraz po usg w 7tyg mi kazali odstawić progesteron, bez żadnych badań. Prosiłam o kontynuacje ze względu na moje poronienia to mi powiedzieli, ze nie ma takiej potrzeby, że nie ma badań ktore potwierdzają, że progesteron mi pomoże. Koleżanka mi wysłała duphaston i zamierzam brać wbrew ich zasadom. Jeszcze do środy biore ten angielski ale nie mam juz wiecej a on tylko na receptę."

sprobuj do niej na pr. moze bedzie potrzebowala:tak:

reklama
Zarejestrowani juz w programie,kwalifikacja i rozpiska stymulacji w polowie lutego :)

Dr powiedzial, ze w invikcie po prostu nas naciagneli. Bez zadnej diagnostyki itd.. I ze ma bardzo duzo pacjentek z wroclawskiej invicty. Przerazil sie, ze mialam stymulacje po stymulacji. Powiedzial,ze juz sie nie dziwi czemu ma te pacjentki ;P

Dla mnie krotki protokol, pokombinowanie z lekami.

Powiedzial, ze chetnie by mnie zdiagnozowal, droznosc jajowodow itd.,ale ze jest taka sytuacja polityczna to nic nie zdazymy. I warto sie zalapac ten ostatni raz.

U M powiedzial,ze faktycznie sytuacja nie wesola, trzeba miec farta po prostu
;)
O kurcze to niezłe cyrki w tej Invikcie. Mam wrażenie, że teraz to już Ci nie odpuszczą i bez brzucha nie wypuszczą - ale mi się zrymowało aż ciepłem zawiało :-D

Zarejestrowani juz w programie,kwalifikacja i rozpiska stymulacji w polowie lutego :)

Dr powiedzial, ze w invikcie po prostu nas naciagneli. Bez zadnej diagnostyki itd.. I ze ma bardzo duzo pacjentek z wroclawskiej invicty. Przerazil sie, ze mialam stymulacje po stymulacji. Powiedzial,ze juz sie nie dziwi czemu ma te pacjentki ;P

Powiedzial, ze chetnie by mnie zdiagnozowal, droznosc jajowodow itd.,ale ze jest taka sytuacja polityczna to nic nie zdazymy. I warto sie zalapac ten ostatni raz.

;)

super wiadomości, a luty już za chwilę :)

;)

A gdzie teraz sie leczycie?

reklama
Monia tak jeszcze myślę o tej drożności...na pewno nie zdążycie?
Nie pamiętam jak to dokładnie u mnie było...ale zrobiłam HSG na NFZ w szpitalu we Wro (bez jakiegoś mega długiego oczekiwania) i z tego co pamiętam to mówi się, że już w cyklu PO - dużo osób zaskakuje. Bo jak niedrożność jest niewielka, to kontrast często ją udrażnia. U mnie ostro pozapychane i nic to nie dało...
Ja już sobie obiecałam, że jak do końca programu się nie uda... to zrobię laparoskopię. Jeden jajowód mam. A nóż widelec

Do góry