reklama
Bety72
Fanka BB :)
Iga a ile ma Twoje bobo? Co dajesz na ząbkowanie? Ja psikałam unibenem (zamiennik tantum verde) znieczulało dziąsła i po sprawieMi już co miało się wchłonąć to się wchłonęło. to dobrze ze masz pomoc. Jak moje nie chcialo spac to go bujalam do usypiania, niewiele to pomagalo ale w koncu sie przestawil tlyko teraz jest na etapie zebow i potrafi nawet co godzine wstawac.
Nova ja po transferze dużo lezalam, ( ale po 3 dniach jechałam 500 km autobusem i pociągiem) brałam tylko szybki prysznic żeby się nie przegrzewac lezeniem we wannie , włosy chodziłam umyć i ułożyć do fryzjera ( do momentu pozytywnej bety żeby nie podnosić rąk do góry ) kosmetyki ogranizczlam do minimum. Takie są moje wskazówki.
Bety72
Mi poleciła Pani w aptece bo mówiła, że syropki i różne żele to dzieci zlizują bo smaczne a tego nie da rady. Tylko musisz ze dwa psiknięcia ze 3 razy na dobę żeby "sraczki" nie dostało bo to miętowe. Chociaż ja mojej aplikowałam ze 4 razy to zależy od potrzeby ale na prawdę nie miałam problemów z ząbkami. jedyne zęby co troszkę dały w kość do piątki jak miała około 2 lataPol roku. Pediatra mi przepisała polfergan taki syrop i w razie czego nurofen. To i ja wypróbuje ten uniben.
Martka83 ja zawsze brałam L4 dzięki temu miałam poczucie, że zrobiłam wszystko co w mojej mocy
teraz też wewnętrznie czuję, że powinnam, żeby później sobie nie wyrzucać. Teraz jestem trochę zła na siebie, że ostatnio nie wzięłam
iga2421
Mi poleciła Pani w aptece bo mówiła, że syropki i różne żele to dzieci zlizują bo smaczne a tego nie da rady. Tylko musisz ze dwa psiknięcia ze 3 razy na dobę żeby "sraczki" nie dostało bo to miętowe. Chociaż ja mojej aplikowałam ze 4 razy to zależy od potrzeby ale na prawdę nie miałam problemów z ząbkami. jedyne zęby co troszkę dały w kość do piątki jak miała około 2 lata
Dzieki za podpowiedz. Maz bedzie wracal z pracy to go wysle po drodze do apteki.
Bety72
a i jeszcze jak dziecko ząbkuję to się mocno ślini (ślina rozrzedzona) i łapie wirusy a uniben jest przede wszystkim na infekcje a przy okazji znieczulaDzieki za podpowiedz. Maz bedzie wracal z pracy to go wysle po drodze do apteki.
reklama
Zarejestrowani juz w programie,kwalifikacja i rozpiska stymulacji w polowie lutego
Dr powiedzial, ze w invikcie po prostu nas naciagneli. Bez zadnej diagnostyki itd.. I ze ma bardzo duzo pacjentek z wroclawskiej invicty. Przerazil sie, ze mialam stymulacje po stymulacji. Powiedzial,ze juz sie nie dziwi czemu ma te pacjentki ;P
Dla mnie krotki protokol, pokombinowanie z lekami.
Powiedzial, ze chetnie by mnie zdiagnozowal, droznosc jajowodow itd.,ale ze jest taka sytuacja polityczna to nic nie zdazymy. I warto sie zalapac ten ostatni raz.
U M powiedzial,ze faktycznie sytuacja nie wesola, trzeba miec farta po prostu
Dr powiedzial, ze w invikcie po prostu nas naciagneli. Bez zadnej diagnostyki itd.. I ze ma bardzo duzo pacjentek z wroclawskiej invicty. Przerazil sie, ze mialam stymulacje po stymulacji. Powiedzial,ze juz sie nie dziwi czemu ma te pacjentki ;P
Dla mnie krotki protokol, pokombinowanie z lekami.
Powiedzial, ze chetnie by mnie zdiagnozowal, droznosc jajowodow itd.,ale ze jest taka sytuacja polityczna to nic nie zdazymy. I warto sie zalapac ten ostatni raz.
U M powiedzial,ze faktycznie sytuacja nie wesola, trzeba miec farta po prostu
Podziel się: