reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj Dziołszki czytam Was z zachaszczonych krzaczorów... Jestem na tym forum juz dłuższy czas. Moze i ze "starej ekipy" najdłuższy. Raz na jakiś czas wybucha akcja. Dziewczynki wyluzujcie bo szkoda nerwów. Skupcie się na walce. Tylko spokojnie:tak: Czasem komuś coś leży na serduchu i może jakieś słowo nie dosłownie odczytane powoduje burze w szklance wody. Każdy niech wypowiada się jak chce i potrafi a my czytajmy to doszukujmy się w tym siebie lub wrecz przeciwnie... Tylko szkoda nas abysmy walczył z "słówkami" na forum.
Propozycja której odrzucić nie można Dorota i Annemarie zostaja na forum!!!!!!

Mówie to Wam ja Jarząbek. Pielęgniarka o ironio...:-)

Ostatnia edycja:
ile tu się potrafi wydarzyć przez jeden wieczór nieobecności :szok:

DorotaMie nie odchodź, z tego co pamiętam swojego czasu miałam być twoją mleczną siostrą :) (to za sprawą afrykańskich skórek :-D ). Interesują mnie losy twoich dzieciaczków, dlatego smutno będzie jak odejdziesz :-(

Emi, ​co z tego ,że buły! ;D Mogę sobie wyobrazić za jaką kasiurę :p

Ej co Wy laski:p nikt w sumie nic złego nie napisał. Właśnie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.. Ja np. aktualnie wolałabym poronić, żeby chociaż wiedzieć, że jestem zdolna do ciąży. I mówię to z całą pewnością. I akurat ja się cieszę tylko z ciąż Waszych:p jak widzę babę, która wpada co chwilę to mam ochotę.. właściwie nie wiem co, mam straszny bunt i żal i nie mam ochoty z nią rozmawiać. Jak komuś kto ma kilkoro dzieci umiera dziecko to wiadomo też mnie to uderza, ale aż tak nie współczuję - ma dalej dla kogo żyć, mimo wszystko, choć jego życie dalej nie będzie na pewno takie same.

No, ale chyba nie o to tu chodziło w poście anne;p Właściwie nie ogarnęłam tematu, nie nerwujcie się na siebie bezpodstawnie :)

W każdym bądź razie:

komorowski-plakat2.jpeg

Załączniki

• komorowski-plakat2.jpeg
    komorowski-plakat2.jpeg
    39,1 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mam wynik cytologii, bez którego nie chcieli m wcześniej zrobić transferu.
I tak ogólnie jest napisane, że wynik w granicach normy i kolejne badanie za 6 miesięcy ale w szczegółach jest:
zapalenie, flora bakteryjna i zmiany odczynowe spowodowane zapaleniem :-(
No i teraz nie wiem czy OK? czy nie OK?...kuźwa
Mam nadzieję, że nie przełożą transferu...
Niby jak bakteria i zapalenie, to nie brzmi fajnie, ale skoro w granicach normy, no to może naturalnie tam są jakieś bakterie i to nic groźnego? Nic mnie tam nie szczypie, nie piecze..ale siłą rzeczy ładuję tam paluchy (myte za każdym razem przed) po 7 razy dziennie aplikując tablety, więc może coś się przenosi :-/ help..

Do góry