reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zrobiło mi się bardzo przykro. Nie rozumiem nic. Ani niejasnych zarzutów Anne dotyczących tego, że jestem dziennikarką (każdy musi coś w życiu robić), ani krytyki wczorajszej radości dziewczyn nad wysokimi betami. Cóż. Może nie muszę rozumieć wszystkiego. Może po prostu mój czas na forum się skończył. Dziękuję dziewczyny za wszystko. Życzę z całego serca powodzenia. Trzymam kciuki za Wasze obecne i przyszłe starania. Sukces zależy od własnego samozaparcia i siły, którą to forum zawsze dawało i daje. A i mam nadzieję, że nigdy dawać nie przestanie. Wszystkiego Dobrego!

Dorota,zara mnie trafi bo nie moge pisac.pamietasz nasz tel.opowiadalas mi .ze jestes dziennikarka i masz zamiar studiowac psychologie,czy ja Ciebie zle zrozumialam????Dlatego zapytalam.Nic więcej.To bylo tylko pyt.powiazane. z telefonem.Nie wiedzialam ,ze jesteś już psychologiem.To wszystko.

reklama
Dorota, z tym wspomnieniem Anna o tym, ze jesteś dZiennikarka,chodziło tylko o to, ze każdy ma inny zawód, się wzajemnie szanujemyni wspieramy. Nic w tym złego nie było :)no co Ty :)

Przynajmniej ja tak zrozumiałam :)

Do góry