reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najki nie wiem jak to jest przed krio ale przed świeżym transferem zawsze lekarze kazali brać tak zapobiegawczo 2 dni np. Ginalgin albo betadine żeby zadziałać zapobiegawczo może zapytaj swojego lekarza czy by ci czegoś takiego nie zapisał

dzięki dziewczyny :)
już wszystko wiem!

Zadzwoniłam do Invicty i dostałam konsultację telefoniczną.
Dr powiedział, że nie ma się co martwić. Transfer odbędzie się w terminie :tak: Mam podjechać do nich, albo do swojego gina po jakieś tabsy p/zapalne i tyle ;-)
Także ogarniam zadek i w drogę!

ehm...w całe nieporozumienie nie mam zamiaru się wtrącać..ale apeluję do moich ulubienic, żeby nas nie opuszczały.
Tworzymy tutaj swoją małą jedność. Brak którejkolwiek z nas, spowoduje, że to już nie będzie to samo... SC-I Love All Yall_RGB.jpg

Załączniki

• SC-I Love All Yall_RGB.jpg
    SC-I Love All Yall_RGB.jpg
    64,1 KB · Wyświetleń: 64
Jerra86 ...krzymam kciuki,będzie git!
No...i jestem po sikaniu i jak nic jedna łajza ... No cóż jednak sie napije, czytaj . "Nap.....le" :-) w te świata...

Ja sobie w zeszlym cyklu myslalam ze jak nie wyjdzie to sie napierdziele... no i nie wyszlo ale jakos od alko mnie odrzuca, musze cos lepszego wymyślić :)

Annemarie to ja czekam na dluzsza wersje opowieści :)

Najki no to teraz &&&&& :)

A co do mnie i wizyty: to chyba przez Clo zrobila mi sie mala cysta no bo dzis jest dopiero 6dc a peczerzyk ma juz 12mm a endo ma 4 mm. Mam nadzieje ze sie to ladnie wszystko unormuje i cysta sie wchlonie. Nastepna wizyta w poniedzialek.

Co do ivf startujemy na 100% w styczniu. Dostalismy wniosek do zlozenia w KK (wogole kosztorys w nowej klinice jest tanszy - zonaczymy jak to w praktyce wyjdzie).

Wogole z lekka mnie wkurzyli bo 3!!!! Raz musza sprawdzic czy mam przeciwciała różyczki! Ja wiem ze mam ale żaden z wczesniejszych lekarzy nie chce wyslac wynikow :( no nic krew oddana teraz tylko "czekam z niecietpliwoscia" na wynik :)

Czy dzisiejsze wydarzenia są aktualne? czy coś się pozmieniało?

GRUDZIEŃ:

10: pkati - testowanie! - wysoooka beta:)
10: zanetaanna - piękna, wysoooka beta:)
10: silvia84 - transfer:)
10: jeera86 - wizyta w klinice i ustalenie planu

11: Monika1988 - criotransfer 5cio dniowego blastka
11: missdior23 - trzymamy kciuki za betę
11: zanetaanna - kontrola z super wynikami :)
12: Hess - wizyta kontrolna przed punkcją
14: Nikaaa - wizyta i cudownie bijące serduszko:)!
14: 24magda09 - transfer:)!
14: annemarie - kontrola stymulacji
14: jeera86 - wizyta kontrolna
14: Edenlayn - USG
15: najki - criotransfer
15/16: Hess - pick up
16: Emenems - wizyta u lekarza rodzinnego
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
21: DorotaMie - przepływy
21: Monika1988 - dwie tłuste krechy!:)
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty i przezierność karkowa
22:
pkati - wizyta kontrolna po pozytywnej becie
30:
kachna84 - wizyta kontrolna
30: Emenems - położna-akupunktura :)

annemarie - stymulacja-punkcja-transfer-ciąża!!!
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe :)

STYCZEŃ:
05:
martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: Emenems - rozpakowywanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury ;)))))
14: annemarie - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
21: Edenlayn - termin w klinice i ustalanie terminu i planu porodu
jeera86 - początek stymulacji

LUTY:
05:
Edenlayn - ostatnie usg w klinice prenatalnej

Ostatnia edycja:
Dziekowac Najki!!

Pkati &&&&&&& za testowanko!
Zanetaanna za potwierdzenie tak fantastycznej bety!!
Silvia84 &&&&&&&&&& za transfer!! Ty lez i wypoczywaj coby kropek sie dobrze usadowil :)

reklama
Ale ja sie nigdzie nie wybieram,poznalam tu cudownych,kochanych ludzi,zawarlam przyjaznie,smieje sie i placze razem z wami.sorry ale do wczorajszej dyskusji nie bede juz wracac i reagowac,bo cokolwiek bym napisała to i tak jest ...trzymam za wszystki nadal kciuki.

Do góry