Dorota nie martw się u mnie też od samego początku dzieciaki mają różną wielkość przy ostatnim badaniu było 8 mm
@Kachna Dzięki za uspokojenie. A powiedz w którym dniu ciąży jakiej były wielkości?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dorota nie martw się u mnie też od samego początku dzieciaki mają różną wielkość przy ostatnim badaniu było 8 mm
Emenems, jeera, anika, martka
U nas jest ten sam problem. 7 transferów bez efektu. Nie wiadomo od której strony ugryźć temat. Poza kwestią wieku, wszystko na oko generalnie w porządku.
Cieszę się z DorotąMie, bo to mi daje nadzieję.
Osobiście się rozeźliłem, bo takie 'standardowe' kolejne transfery do niczego nie prowadziły, poza pogarszaniem się psychy Ż po każdym niepowodzeniu.
Ostatni pomysł, to są sprawy immunologiczne. U Ż wyszły pewne tematy autoimmunizacyjne.
Pomysł w tej chwili to wlewy immunoglobuliny w celu jakiegoś opanowania reakcji immunologicznej organizmu. Poza tym, jesteśmy chyba z Ż bardzo zbliżeniu genetycznie, bo nie włączają się w ogóle mechanizmy ochronne dla zarodków, które się w ogóle albo nie zagnieżdżają, albo nie są w stanie utrzymać.
Trzymam kciuki, i będę lookał - może coś nowego ktoś wykombinuje.
My jesteśmy w każdym razie z GC w Katowicach.