reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

witam , mam na imię kinga,jestem z łodzi. w salve miałam zabieg in vitro rządówka. niestety nie udało się natomiast w przerwie pomiędzy jednym podejsciem a drugim zaszłam naturalnie i tego wszystkim starającym zyczę z całego serca :) natomiast ze stymulacji zostały mi niektóre leki, które chciałabym odsprzedać za oczywiście niższą cenę.
jeżeli ktośjest zainteresowany proszę o informację.

f2w3lbetz5m9oex5.png

Ostatnia edycja:
reklama
OlaSzy może się skrócić w ciągu paru godzin. Ja mam teraz 20mm i moja ginekolog powiedziałam, ze wystarczy mocniejszy skurcz. Jak byłam w szpitalu to miałam w miarę regularne skurcze na 60 % i te już sa odczuwalne. Skurcze alvareza, czy higsa sa zazwyczaj na max. 30%. A przepowiadające te już poprawnie przepowiadające poza skale czyli min. 90%, chociaż to zależy od fazy porodu. no i to jeszcze zależy czy dziecko napiera centralnie na szyjke. Bo może być już głowka w dole, ale w czasie skurczu nie naciska na szyje. U mnie jest centralnie na szyi, dlatego miałam leżeć z nogami do góry, żeby odsunąć buźkę. poza tym ma się takie charakterystyczne bóle w pochwie...

Charakterystyczne bóle w pochwie - rozwiń proszę myśl, bo czasami czuję takie ciągnięcie z dołu podczas mojego cyklu skurczy, jakby właśnie coś mnie napierało i chciało koniecznie uciekać :eek:
Ja tu chcę być aktywna do końca ciąży, a każą leżeć, dziecko nie współpracuje.. JAK ŻYĆ. Nowa władza przyszła i wszystko jakieś takie.. do dupy :-D miało być lepiej. Gdzie zgłosić reklamację? :-D

No nic, koniec narzekania, od rana nie miałam żadnego skurczu. W takim razie przygotuję obiad! Bo ile można go zamawiać?:sorry:

OlaSzy na początku to takie kłócie było, a teraz to takie napieranie, ale to jest silny ból... Nie doszukuj się objawów. Jak nie ma zagrożenia porodu przedwczesnego to nie ma co się stresować. U mnie jest ale minimalny przy szyjce 10mm jest sredni, a przy rozwarciu duzy. Zatem nie ma co panikować:-p

Dziewczyny chce się pozbyć Lutinusa(04.2018) i Clexane(08.2017), informacje na priv jeżeli ktoś jest zainteresowany:-p

OlaSzy na początku to takie kłócie było, a teraz to takie napieranie, ale to jest silny ból... Nie doszukuj się objawów. Jak nie ma zagrożenia porodu przedwczesnego to nie ma co się stresować. U mnie jest ale minimalny przy szyjce 10mm jest sredni, a przy rozwarciu duzy. Zatem nie ma co panikować:-p

Dziewczyny chce się pozbyć Lutinusa(04.2018) i Clexane(08.2017), informacje na priv jeżeli ktoś jest zainteresowany:-p

Lutinus chętnie

sykatynka to jest 0.2 bez refundacji,a ty ma sz chyba z refundacją wiec się nie opłaca, bo zostało mi 6 zastrzyków.

Dorotka-
Guten Morgen to bylo przez pierwsze 10 minut,a potem komando ze ten i ta wyprawili sie na drugi swiat,i mam tam zajrzec wczesniej niz sie rodzina zjawi i przygotowac,umyc i te sprawy nie bede ci opisywala bo to nie te forum;-)Przynajmniej brzuch sie uspokoil,tzn .do teraz bo znowu zaczyna mnie cmic :angry: o betach i testach nie mysle,niech sie dzieje co chce:szok: Przynajmniej moge myslec ,ze moze jestem znowu w ciazy,ten stan mi sie bardzo podoba i na razie nie bede sie obdzierala ze zludzen bo to podobno nie ludzkie:-)
Kate do ciebie bede love letters pozniej pisala bo musze znowu do pracy.cipa.

Kate, to faktycznie, bo ja po pierwsze z refundacją a po drugie 0,4.... Jak ja sobie pomyślę ze sa sobą mam już ponad 180 zastrzykow a zostało mi jeszcze ok. 80 to aż mi sie słabo robi... Niektóre miejsca mam już chyba znieczulone całkowicie na zastrzyki...

reklama
9dpt zarodków 2-dniowych 4A i 5A-B (przy podaniu w 5. dniu byłby dziś 6dpt):

beta HCG 70,54 :-O !!!!!!!!

estradiol 832,2

progesteron 66,46

Dorotko moka kochana. Nareszcie!!!! Ale się cieszę.

Długo mnie nie było i te 40 stron to chyba nie nadrobię :-)
Witam nowe dziewczyny. Kartka Tobie też gratuluje bo beta ładna.

Ja po swoje śnieżynki to raczej po nowym roku się zgłoszę bo jeszcze walczę z kamieniem w nerce :-( Przeboje miałam jak cholera ale mam nadzieję, że do końca listopada gadzinę uda im się wyciągnąć. Na razie rozbijanie się nie powiodło ani też operacja. Czeka mnie następne rozbijanie i wyciągnięcie cewnika z nerki. Także jestem uziemiona trochę.
Trzymajcie się i trzymam.kciuki za jutrzejsze powtórki bet

Do góry