reklama
Kate, to faktycznie, bo ja po pierwsze z refundacją a po drugie 0,4.... Jak ja sobie pomyślę ze sa sobą mam już ponad 180 zastrzykow a zostało mi jeszcze ok. 80 to aż mi sie słabo robi... Niektóre miejsca mam już chyba znieczulone całkowicie na zastrzyki...
Piona...ja jeszcze tyle nie, ale pierwsza ciąza, a teraz już jakoś 2 miesiąc biorę i jeszcze duuużo przede mną...damy radę!
@Betty No to niezłe przeboje przechodziłaś. Czy masz teraz jakieś bóle? Ciąża chyba sprzyja kamieniom... mam rację? Jak to jest?
@kachna Nie chciałaś psuć atmosfery??? co ty gadasz, kochana, my tu jesteśmy po to, żeby się wspierać i być w zasięgu dla siebie nawzajem. Jak się masz dziś? Wypoczywaj dużo. Na spokojnie.
Laski Kochane Wszystkim Dobranoc
@annamarie gute Nacht, mam nadzieje że dzień był ok
@martka ...robimy bety jutro?
@aisha Dzięki
@kachna Nie chciałaś psuć atmosfery??? co ty gadasz, kochana, my tu jesteśmy po to, żeby się wspierać i być w zasięgu dla siebie nawzajem. Jak się masz dziś? Wypoczywaj dużo. Na spokojnie.
Laski Kochane Wszystkim Dobranoc
@annamarie gute Nacht, mam nadzieje że dzień był ok
@martka ...robimy bety jutro?
@aisha Dzięki
reklama
w ogóle wstyd się przyznać , ale mam dziwny stan
nie czuję szczęścia, bo za bardzo się boję, ale nie czuję też smutku,
właściwie nic nie czuję, a myślałam, że będę skakać pod sufit
źle mi z tym i mam żal sama do siebie, że zamiast mieć banana na twarzy, to mam znieczulicę ....
nie czuję szczęścia, bo za bardzo się boję, ale nie czuję też smutku,
właściwie nic nie czuję, a myślałam, że będę skakać pod sufit
źle mi z tym i mam żal sama do siebie, że zamiast mieć banana na twarzy, to mam znieczulicę ....
Podziel się: