reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny . Chciałabym do Was dołączyć.Jestem 4 dni po transferze blastocysty.Nie mam żadnych objawów,ani bóli jajników,ani brzucha,żadnych plamień. Czuję,że co jakiś czas jestem bardzo rozpalona jakbym miała gorączkę,poza tym nic.Blastuś był 3AA w embryoglue.
Czy mogę mieć jakieś nadzieje skoro nie mam objawów? co sądzicie o embryoglue?

reklama
Witaj fruitofhope mialam wlasnie pytac co u Ciebie ja tez swiruje juz konkretnie teraz juz jakos bardziej nastroje w dol mam lekkie skurcze i juz nie wiem czy to na @:-) powodzenia na becie trzymam mocno kciuki bedzie dobrze:tak:

Ja tez mam teraz spadek pozytywnych mysli od wczoraj juz mnie nic nie boli ... wolałam jednak jak brzuch i piersi mi dokuczały przynajmniej czułam zwe cos sie dzieje nie wazne czy złego czy dobrego ale cos sie działo a dzisiaj kompletnie nic .... wytrzymasz do piatku z betą???

Czesc laski.ja pare godzin zrobilam sobie wolne a tu takie wiadomosci:-):-)
KAcha suuuupeeer!!!! Oby betka ladnie rosla! Trzymam kciuki,
Kropka nie przejmuj sie testem, ja zrobilam po 11 dniach I Kate mnie zrabala ze lamentuje I ma racje,czekam teraz do srody I wtedy bede wiedziala.
Witam nowa kolezanke Gracjane;-)

Gracjana 3AA to bardzo ładnie rokujący zarodek:-) ja przy swoim człowieku nie miałam objawów i ciaza jest. Co do skoków temperatury, to pewnie po progesteronie. W 6dpt możesz zrobić bete, już cos powinno wyjść.

reklama
Do góry