reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no nie ma lekko z wachaniami hormonow i rozkojarzeniem do dania chińskiego zamiast lyżki ostrego sosu wpierdzielilam caly sloik wykrecenie buzki murowane:-)fruitofhope no chce wytrzymac do tego 10 dpt zeby miec juz czarno na bialym:tak:

reklama
Inga jade w srode do mojej kliniki I juz bede wiedziala na 100-we, bedzie co ma byc,nic juz nie poradze. Zobaczymy....nadzieje jeszcze mam:tak:

Bety, gdzie Ty się podziałas?!

Kacha, gratuluję!!! :) zaciskam kciuki za prawidłowy przyrost bety :)))

Dziewczyny, a kiedy oni te zarodki rozmrażają? i co się stanie, jeśli któregoś nie da się rozmrozić lub tego nie przetrwa?

Witam kolejna 40 na forum, :tak:mi to osobiscie dodaje odwago do dalszego dzialania,bo widze ,ze nie tylko ja probuje przebic glowa mur;-);-);-)Kachna ty juz powinnac po scianach ze szczescia chodzic. Jestes w ciazy,zara wyciagam winko i pije za twoje szczescie:tak:

Bety postanowila zapobiegawczo zostac na noc:-):-D:-):-D

Annemarie poczekaj jeszcze z tym winkiem, dopóki nie zobaczę, że beta rośnie to jeszcze nie mogę się cieszyć. Tak szczerze to myślałam, że będę skakać że szczęścia a mi się tylko ryczec chce

reklama
Do góry