Ja tak mam caly czas na zmiane, raz rycze a za chwile sie smieje jakbym nachlana bylaJa tez mam teraz spadek pozytywnych mysli od wczoraj juz mnie nic nie boli ... wolałam jednak jak brzuch i piersi mi dokuczały przynajmniej czułam zwe cos sie dzieje nie wazne czy złego czy dobrego ale cos sie działo a dzisiaj kompletnie nic .... wytrzymasz do piatku z betą???
reklama
fruitofhope
Fanka BB :)
Hahaha no to niezle ja chodze zdolowona juz puzzel na mnie krzyczy ze mam odpuscic ze juz nic nie moge zrobic ze mam sie zajac czyms innym
Kropka1985
Och prosze was! Ja w sobote prawie do rozwodu doprowadzilam!
fruitofhope
Az tak gorąco było???
Kropka1985
Widze problemy tam gdzie och nie ma itd.
Maz sie pyta " co oni ci za hormony dali?"
I Ja mam z toba tak przez 9 mc wytrzymac?
A Ja ze nie bo jak tylko sie dowiem ze dzidzia jest to bedzie ok. A on : "Ta jasne, bedziesz sie dalej o nine rzeczy martwic" [emoji57][emoji57][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
A Ja ze nie bo jak tylko sie dowiem ze dzidzia jest to bedzie ok. A on : "Ta jasne, bedziesz sie dalej o nine rzeczy martwic" [emoji57][emoji57][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
Kropka1985
Ok ide lazienke ogarniac a nie ... Cale popoludnie na dupce... 2 filmy obejrzalam.... A jutro na 6 do pracy
fruitofhope
ach Ci mężczyźni ....
Ja cały czas wbijam mojemy puzzlowi ze ma byc moja podopora a nie mnie dolowac a on twierdzi ze własnie mi pomaga bo nie dopuszcza do tego zebym zeswirowala jak to nazywa sprowadza mnie na ziemie
Ja cały czas wbijam mojemy puzzlowi ze ma byc moja podopora a nie mnie dolowac a on twierdzi ze własnie mi pomaga bo nie dopuszcza do tego zebym zeswirowala jak to nazywa sprowadza mnie na ziemie
No tak to bywa z kobietami a jeszcze z kobietami po takiej dawce hormonow!!!co Ci faceci sobie mysleli, ze lekko bedzie? Nie ma tak dobrzeWidze problemy tam gdzie och nie ma itd.
reklama
fruitofhope
No dokladnie dlaczego tylko my sie mamy meczyć
Podziel się: