reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może teraz naczynko puściło? Nie wiem jaka jest igła w tym leku bo nie miałam styczności. Z tym opóźnieniem myślę że nie powinno się nic dziać. Ja bym tylko poinformowała lekarza.

Sliczna - na pewno będzie dobrze :-) to ty z małopolski?

Moniusia - opóźnienie 30 min nie jest tragiczne, ale może powiedz o tym lekarzowi.
Krew poleciała bo pewnie w naczynko trafiłaś. Ja tak miałam wczoraj, leciało i leciało.

Śliczna - a ile macie lat jeśli wolno zapytać? Trzymam kciuki za punkcję i za jej rezultat :)

śliczna, to ładnie. Ja mam tylko 3 pęcherzyki.. a AMH bardzo ładne z kolei u mnie ;p nie ma zasady ;p. Mój M. ma dużo plemników, ale nieruchliwych dużo. Ja w invikcie we wro :)

stacy, właśnie igły tam nie było tylko dwa szkła.. dlatego M. pojechał i kupił dużą strzykawę i może za bardzo cisnęłam nią czy coś.. bo te poprzednie to takie zgrabne, a tu taka armata ;p Wystraszyłam się jedynie tego, żeby wszystko dobrze się zrobiło, ale pewnie się dostało wszystko.

Eh :)

Moniusia, poinformuj lekarza o tym opóźnienia. O tolerancje czasową ja pytałam w kontekście leków do stymulacji.
Jutro będzie dzień pięknych wieści!! :)

o! moniusia...nie wiem jak ja to przeoczyłam :eek: też jestem w Invikcie we Wro ;)

śliczna - witaj :):) kciuki za jutrzejszy dzień!

Wrzucam aktualny kalendarz (dopisujemy coś???:>)

SIERPIEŃ:

17: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
17: anika11 - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
17: sliczna - pick up
18: agulla84 - wizyta przed crio (podglądanie endo)
18: moniusia - pick up :)
18: niebajka - wizyta kontrolna
18: stacy - wizyta kontrolna
18: Jessie - pierwsze usg :)
18: annemarie - wizyta kontrolna
21: Hess - punkcja i piękne jajca :)
22: agulla84 - criotransfer
24: Edenlayn - spotkanie z bliźniakami :)
25: kate - spotkanie z maluszkiem :) (usg)
25: najki - wizyta przed crio (podglądnie endo)
31: Bety72 - wizyta kontrolna

IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32, agulla84, najki - criotransfer

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.
Podejrzewam ze mnie tu juz nikt nie pamieta..zrewzta niewiele juz dziewczyn sie udziela z mojego okresu :)
Chciałam tylko tak dla pokrzepienia i podniedienia na duchu powiedziec mój historię :)
Otóż w 2013 roku rozpoczęła die moja historia z in vitro..zero szans na naturalne zaplodnienie-u męża w zasadzie brak plemników..dluga i zmudna droga za nami..pierwsze podejscie nie udane..po miesiącu Crio..udane..w 2014 na świat przychodzi mój wymarzony,wyczekiwany cud-synek...miesiace mijają..zycie plynia..az tu nagle w listopadzie 2014..dokladnie w swoje imieniny..gdy synek miał 10 miesięcy okazalo się ze jestem w cizy..naturalnej!!!!..szok..niedowierzanie..chwile zwątpienia..potem pojawiła sie radość..ktora trwa do teraz i przerodzila sie w milosc do mojego drugiego syneczka..urodzonego dokladnie w ten sam dzien co starszy brat...pierwszy 13ty styczeń 2014..drugi 13 lipiec 2015..18 miesiącu różnicy..szalenstwo...obled..:):):)
Pojawił sie również problem..bo co z zamrozonymi zarodkami..3 sztuki..a wiem ze po nie nie wrócę..podjelisny nie lstwa decyzje o oddaniu ich do adopcji..we środę właśnie jedziemy załatwiać wszystkie formalnosci:).
Życzę Wam wszystkim powodzenia..czasami niemożliwe staje sie mozliwe:)

Czesc dziewczyny.
Podejrzewam ze mnie tu juz nikt nie pamieta..zrewzta niewiele juz dziewczyn sie udziela z mojego okresu :)
Chciałam tylko tak dla pokrzepienia i podniedienia na duchu powiedziec mój historię :)
Otóż w 2013 roku rozpoczęła die moja historia z in vitro..zero szans na naturalne zaplodnienie-u męża w zasadzie brak plemników..dluga i zmudna droga za nami..pierwsze podejscie nie udane..po miesiącu Crio..udane..w 2014 na świat przychodzi mój wymarzony,wyczekiwany cud-synek...miesiace mijają..zycie plynia..az tu nagle w listopadzie 2014..dokladnie w swoje imieniny..gdy synek miał 10 miesięcy okazalo się ze jestem w cizy..naturalnej!!!!..szok..niedowierzanie..chwile zwątpienia..potem pojawiła sie radość..ktora trwa do teraz i przerodzila sie w milosc do mojego drugiego syneczka..urodzonego dokladnie w ten sam dzien co starszy brat...pierwszy 13ty styczeń 2014..drugi 13 lipiec 2015..18 miesiącu różnicy..szalenstwo...obled..:):):)
Pojawił sie również problem..bo co z zamrozonymi zarodkami..3 sztuki..a wiem ze po nie nie wrócę..podjelisny nie lstwa decyzje o oddaniu ich do adopcji..we środę właśnie jedziemy załatwiać wszystkie formalnosci:).
Życzę Wam wszystkim powodzenia..czasami niemożliwe staje sie mozliwe:)

Ikasia!!! My sie z IUI znamy!! :) ej no :)

Ale histria hahahah :) pieknie! Ja mam termin na styczeń 13 :) dobrze rokuje ! Cudowne wieści nam sprzedajesz

Trzymaj sie moja droga :)

najki, co Ty ? :D do kogo chodzisz? :)

Ikasia, wow super.. :) co za historia :) podziwiam za odwagę oddania do adopcji.

Kurde gula mi się taka zrobiła pod tym siniakiem, mam nadzieje, że zniknie :)

reklama
Moniusia_ a może za szybko robiłaś zastrzyk ? Mi się tez zdarzała krew ale jak za szybko robilam właśnie. A o tym opóźnieniu powiedz koniecznie lekarzowi bo strasznie naciskaja na punktualność :) i 3 mam &&&& cały czas :)))

Do góry