reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie normalnie, pomalutku, tylko taką normalną grubą strzykawką i pewnie coś za bardzo cisnęłam. Powiem, powiem. Nawet nic nie powiedzieli mi w aptece, że w środku nie ma strzykawki, igły.. dopiero jak chciałam robić to zauważyłam.. eh ;/

Dzięki kochana :) a Ty tego dnia co ja punkcja usg ? :) jak Ci fajnieeee :)

reklama
Moniusia_, tak to właśnie jest trzeba samemu wszystko sprawdzać i pytać :(

Tak, tak... jutro usg :))) pewnie i tak bedzie za wcześnie i nic nie zobaczę :p

Agulla, kciuki!!!

Dziewczyny, czy ja dobrze rozumiem, ze przy pregnylu nie ma strzykawki i igły, tylko jest to w ampulce? nie mialam nigdy do czynienia z tym lekiem, więc dopytuję. Lekarz albo farmaceuta powinien zwrócic na to uwagę!

17: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
17: anika11 - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
17: sliczna - pick up

Anika pregnyl właśnie jest tylko w ampułkach. Ovitrelle jest chyba w apmułko-strzykawkach. Farmaceuta powinien powiedzieć. Jak teraz kupowałam gonapeptyl to nawet o wacikach do przemywania przypomniała.

Agulla - gratuluję! Trzymam kciuki, żeby to był TEN kropek:-)

Hess, anika - kciuki jak z Poznania do Szikago i z powrotem! Dajcie znać jak poszły wizyty :)

śliczna - udanego jajobrania :)

Ah, ale miałam szalony weekend. Najważniejsze to to, że.. kupiłam wózek! Jest IDEALNY!
teutonia.jpg

Załączniki

• teutonia.jpg
    teutonia.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 78
anika11 - Pregnyl, Choragon nie mają strzykwek i igieł w komplecie. Trzeba dokupić w aptece. Ja jak kupuję Choragon to mnie Pani mgr zawsze pyta o to czy chcę strzykawkę i igłę.

moniusia - gula Ci zejdzie, ja też miałam gulę po zastrxyku ostatnio, co to tak ciekło i ciekło, ale zniknęła, krew przestała lecieć i tylko mam piękne limo :D

reklama
Lubię ten ruch na forum po cichym weekendzie :tak:;-)

lkasia - cudowna historia. Dajesz nadzieję kobieto!
agulla84 - superowo! Ja już też nie mogę się doczekać..
anika11 - ano lipa z tym Pregnylem. Jak go miałam wziąć, to na szczęście zajrzałam z ciekawości wcześniej do środka...i zdążyłam popędzić do apteki po strzykawkę i igłę. Nie wygodne to to strasznie :eek:
moniusia - zaczynałam u doktora J..ale ostatnio tam taaaaaki ruch, że ciężko z wizytami i trafiłam do doktor Karoliny ;-) i pomimo różnych opinii na jej temat...ja tam jestem zadowolona :) Konkretna babka, charakterna, nie owija w bawełnę. Pierwsze podejście prowadził głównie doktor J. Drugie spróbuję u doktor Karolajny :) a Ty ???

Do góry