reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

STACY TRZYMAM KCIUKI ZA WYSOKA BETE:)
najki dobrze ze objawy po stymulacji i punkcji mineły bo pamietam ze dlamnie bylo to cos okropnego :p a wsłuchiwanie sie w swoje cialo eh chyba kazda z nas to przechodzila ;) zakulo to dobrze czy jednak zle??? ;) hehe ja tym razem bez objawowo , wczoraj tylko pobolewaly mnie jajniki ale to tak jak na okres wyskoczyly mi moje standardowe krostki na brodzie przed @@@ i jem duzo...wiec umnie wszystko wskazuje na kolejny nieudany raz......czekam do 17 i sie okaże...
a za Ciebie 3mam kciuki :)!!!!

reklama
Dario, dopiero jak beta będzie niska możesz narzekać, teraz uśmiech, uśmiech i uśmiech! Pozytywne nastawienie, bo Twoje kropki tego potrzebują!!

Tosia - ja nawet weryfikacji nie robiłam w swojej klinice (w końcu trochę miałam daleko - Poznań - Łódź) dlatego wysłałam tylko skan USG oraz badania bety, żeby mieli do weryfikacji (lekarz sam nam to zaproponował). Ciążę prowadzę już w Poznaniu ;)

Aniko - hello! :-)

Agulla transfer ja miałam w 21 dniu cyklu (crio). Wszystko zależy od enomondo (znaczy.. endometrium) czy już jest gotowe na przyjęcie małego szkraba:-)

A ja byłam wczoraj w nocy na izbie przyjęć. Bolało, bolało, zmiany pozycji, krótki sen nie pomogły i normalnie się wkurzyłam, że coś jest nie tak, a ja się zastanawiam czy nie wyśmieją mnie w szpitalu, ale później stwierdziłam, że nie po to płacę składki zdrowotne, żeby teraz nie biegać z wątpliwościami. Trafiłam na baaaardzo miłe dwie lekarki, które dokładnie sprawdziły, zrobiły badania. Mam znowu brać luteinę, aż minie, zrobić badania moczu, CRP (kate, czy mam rozumieć, że przeczuwają stan przedrzucawkowy, czy może tylko jakąś infekcję?) i z wynikami do lekarza. Mam więcej leżeć, odpoczywać..:confused2:

Najki bije się z myślami czy dzwonić do lekarza czy nie, wczoraj już do niego dzwoniłam z tą tarczycą więc nie chcę robić z siebie wariatki :p. Nie ma w sumie tragedii, brzuch trochę wzdęty, ból w klatce taki sam, ani słabszy aby mocniejszy. Myślę że już mi przechodzi. A ty na prawdę czujesz się zupełnie normalnie ? Nie bolą Cie jajniki ?

Daria, Stacy, Anika11 - 3 mam mocno kciuki :)

Aniko - witaj! :-)

Jessie - od tego jest lekarz. Ja bym zadzwoniła, po co później mieć sobie za złe że taj długo się zwlekalo.

Daria - ja jestem żywym przykładem że krostki a'la okres :-) nic nie mówią. Na wątku o IUI pisałam dziewczynom, że to pewnie koniec bo mnie wysypalo po buzi i patrz UDAŁO SIĘ. I Tobie też się uda.

OlaSzy - dobrze że pojechałas :-) zrobili Ci badania będziesz spokojniejsza ;-)

jessie ja tez na twoim miejscu bym dzwonila po to jest lekarz :)!
stacy oby moje krostki okresowe byly takim samym cudem jak twój :)!!! ale nienakrecam sie czekam cierpliwie do 17 :):baffled:

Dario, no to dzień będzie Ci się dłuuuużyć, że hej! Dasz radę, ja trzymam kciuki i mam nadzieje, że tym razem beta Cię zaskoczy (pozytywnie!)

Kate dzięki serdeczne za wyczerpującą odpowiedź :laugh2: :* Jadę już jutro to się okaże jak tam sytuacja wygląda..czy coś urosły (przedwczoraj były 2 małe lewym i kilka dużych jak na tę chwilę w prawym)
Stacy - ja no cóż.. jeśli by się powiodło to zostanę bo nie mam daleko.. i co najważniejsze po swoich wcześniejszych doświadczeniach straciłam zaufanie do dawnego lekarza (tego ode mnie z miasta).

reklama
Paweł R z Gamety? Jeden i drugi brat mnie przyjmował, ale leczyłam się w całości u dr Połacia (jak go nie było to wtedy przyjmowali mnie bracia). Ogólnie bardzo miło wspominam całą trójkę;-)

Do góry