reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jutro wrzucę kalendarz i wszystko będzie jasne! Na pewno jeszcze Daria zachodzi w ciążę w lipcu :)

Ja też, ja też chcę w lipcu zajść. Po dzisiejszej wizycie wszystko się unormowało i od 4dc tabletki i transfer ostatnich dwóch mrozaczkow jakoś w połowie lipca. Wszystko zależy kiedy przyjdzie małpa po tych tabletkach anty. Także chcę do Was zaciążonych dołączyć.
Hess trzymam kciuki za piątek o Twoją betę.

Annomario ja z Tobą zachodze w lipcu:-)a tak sciślej to od jutra zaczynam zatrzyki takze w razie powodzenia stymulacji w lipcu się wszysko roztrzygnie:-) a Ty kiedy zaczynasz stymulację?? no i niebajko oczywiście gratulacje!!!

ja sie tym razem nie kluje i nic nie wciagam...podchodzimy do krio,wiec na luzaka. Czekam na @@@ i 14-15 dni pozniej transfer.to bedzie pewno polowa pipca.:-)

Cześć Drogie Baby!
ja tu troche jak meteor...raz na pare tygodni wpadam, ale jak wpadam to nadrabiam
niebajka bardzo bardzo gratuluje! Niech teraz wszystko książkowe bedzie....i duuuzo nudy życzę
Hess za Ciebie szczególnie mocno kciuki trzymam!!! Wyprzedziliście mnie

co do zaciążenia w lipcu ja mam wlasnie taki plan!!! Jestem juz po pierwszej wizycie u Pałki w tym właściwym cyklu. Namówiłam Pałkę na cykl naturalny, w przyszłym tygodniu monitoring i jak wszystko dobrze pójdzie to transfer mojego Kropka 3bb pewnie miedzy 6 a 8 lipca. Teraz tylko drze, zeby sie nie okazało,mze to cykl bezowulacyjny....nerwy na każdym etapie...
poki co dostałam sterydy bo Pałka uznał, ze trzeba osłabić moj system immunologiczny...wg niego wszystko poszło tak, ze udać sie powinno, a z jakiegoś powodu moj organizm ciaze zwalcza...juz dwa razy z rzędu. Zobaczym jaki bedzie efekt na tych sterydach...bardzo ale to bardzo liczę, ze to bedzie TO podejscie

sykatynka, dopisz mnie prosze do kalendarza na 30 lipca - przygotowanie do transferu i monitoring.

sciskam Was mocno dziewczyny i za wszystkie trzymam mocno kciuki!

reklama
Do góry