reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niebajka gratuluję:sorry:życzę wzorowych przyrostów bety i spokojnej ciąży. Radzę iść szybko do endokrynologa i zbadać TSH, FT3 i FT4. Tylko na TSH możesz dostać skierowanie w ramach NFZ reszta jest pełnopłatna chyba że masz wykupione prywatne ubezpieczenie medyczne.
Mi TSH skakało od 1 do 3, czyli w granicach normy, ale tak jak dziewczyny piszą lepiej jak jest niższa przed ciążą np do 1,5 bo ciąża podnosi automatycznie poziom tego hormonu. Ja biorę euthyrox 25

reklama
Dziewczyny dziękuje każdej za ciepłe słowo! to jest strasznie wzruszające! :)

Umówiłam się już do lekarza w sprawie tsh, muszę przypilnować tego tematu, dziękuje za wszystkie podpowiedzi:)

Bety 72 daj znac co u Ciebie i doktorka G:) transfer robil mi dr Trzeciak, ale jak widać miał szcześliwą rękę:)

Annemarie, wiesz, że to samo sobie pomyślałam:) ze teraz to BAJKA! Oby tak zostało... I tanczyłam ze szczęscia oj tańczyłam! :))

Hess kochana, cała moc z Tobą!

Szila?!

Szila, jak nas podczytujesz i jak swiat Ci sie wali ( MAM NADZIEJE ,ZE NIE, ZE Z INNYCH POWODOW MILCZYSZ ) to odezwij sie...najgorsze co moze byc w takim momencie to samotnosc. Myslimy i martwimy sie o Ciebie.:happy::happy::happy:.Tu nie jest tak ,ze zawsze jest yupijajej..:no:

KUKU...:-)

reklama
oki, mi zawsze dok.mowi(a ja i tak robie co innego;-)) ze miarodajna beta to 12-14 dpt. i leki mam odstawic dopiero na jego komando, Nawet gdybym zrobila bete wczesniej i wyszla negatywna. Podobno juz rozne przypadki widzial. .Ja odstawialam jak mnie zalewalo, bo w cuda nie wierze;-)

Do góry