reklama
Lilu19
Fanka BB :)
Nie bedzie selekcji ani mrozenia zarodkow to na bank. Mozliwe ze transfery dopuszczone beda tylko w drugiej dobie. Calkowicie ivf zabronic nie moga ale refundacji dalszej nie bedzie ehhh
Madziulka Rz
Jestem wściekła ..... będzie źle z nim to pewne , a jak dojdzie do wyborów jesiennych i wygra pi... to będzie koniec szansy dla wszystkich ......
Najpierw mówi ,że jest przeciw i wsadzi lekarzy do więzienia , a ostatnio do dziewczyny z problemami mówi , ja nie jestem przeciw , chcę tylko kompromisu , takiego ,że szans na powodzenie nie będzie , a my tylko lekami będziemy faszerowane co 3 miesiące do stymulacji ........
Najpierw mówi ,że jest przeciw i wsadzi lekarzy do więzienia , a ostatnio do dziewczyny z problemami mówi , ja nie jestem przeciw , chcę tylko kompromisu , takiego ,że szans na powodzenie nie będzie , a my tylko lekami będziemy faszerowane co 3 miesiące do stymulacji ........
bunieczek29
Tak jak Sakatynka napisała on sam nic nie zdziała ale może zawetować i nie podpisać czegoś więc i tak jest jedno wielkie bagno. A jak do władzy na jesień dojdzie reszt jego "zwolenników" to o refundacji mowy nie będzie, wcale bym się nie zdziwiła jak by na leki też zabrał bo przecież to jest nie naturalne i w ogóle:-(a jak zacznie wsadzać lekarzy za to że zrobili in vitro to przestaną to robić w ogóle bo będą się bać. Niby zabronić nie mogą bo jesteśmy w unii ale co z tego? wielu ludzi nie będzie stać na in vitro :-( szczerze mówiąc marnie to wszystko widzę. A jak słyszę że pan prezydent mi da nie będę musiał/a brać kredytu albo wyjeżdzać bo praca będzie to mnie krew zalewa. A skąd on niby weźmie na to pieniądze chyba wyjmie ze swoich i każdemu da. Jedyną rzeczą o jakiej usłyszymy to będzie wsadzanie do wiezienia za wszystko, zakaz in vitro i oczywiście sprawa smoleńska.
.szkrabek
Ja to bede musiała miec fałszywe paszporty bo nie mam slubu kościelnego i dziecko z in vitro ...
Hahahaha - Emenemns, spoko, ja jestem po rozwodzie i teraz bez ślubu kościelnego i z dzieckiem po in vitro - więzienie i szykany jak nic! ;-)
reklama
Podziel się: