reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hess, na szczęście Duda sam nic nie zdziała, gorzej będzie jak dołączy do niego całą pisowska banda po parlamentarnych... Ale pewnie kolejnego rządowego nie będzie....

reklama
No wiem, że sam nic nie zdziała i to nie będzie szybko, ale tak jak mówisz, rządowki nie będzie i nie wiadomo co jeszcze wymyśli.

Nie bedzie selekcji ani mrozenia zarodkow to na bank. Mozliwe ze transfery dopuszczone beda tylko w drugiej dobie. Calkowicie ivf zabronic nie moga ale refundacji dalszej nie bedzie :( ehhh

Jestem wściekła ..... będzie źle z nim to pewne , a jak dojdzie do wyborów jesiennych i wygra pi... to będzie koniec szansy dla wszystkich ......
Najpierw mówi ,że jest przeciw i wsadzi lekarzy do więzienia , a ostatnio do dziewczyny z problemami mówi , ja nie jestem przeciw , chcę tylko kompromisu , takiego ,że szans na powodzenie nie będzie , a my tylko lekami będziemy faszerowane co 3 miesiące do stymulacji ........

Tak jak Sakatynka napisała on sam nic nie zdziała ale może zawetować i nie podpisać czegoś więc i tak jest jedno wielkie bagno. A jak do władzy na jesień dojdzie reszt jego "zwolenników" to o refundacji mowy nie będzie, wcale bym się nie zdziwiła jak by na leki też zabrał bo przecież to jest nie naturalne i w ogóle:-(a jak zacznie wsadzać lekarzy za to że zrobili in vitro to przestaną to robić w ogóle bo będą się bać. Niby zabronić nie mogą bo jesteśmy w unii ale co z tego? wielu ludzi nie będzie stać na in vitro :-( szczerze mówiąc marnie to wszystko widzę. A jak słyszę że pan prezydent mi da nie będę musiał/a brać kredytu albo wyjeżdzać bo praca będzie to mnie krew zalewa. A skąd on niby weźmie na to pieniądze chyba wyjmie ze swoich i każdemu da. Jedyną rzeczą o jakiej usłyszymy to będzie wsadzanie do wiezienia za wszystko, zakaz in vitro i oczywiście sprawa smoleńska.

Jednym słowem dziewczyny witamy w ciemnogrodzie... nic dodać nic ująć - mam nadzieję, że jeszcze się nie obudziłam... :confused2:
Jak ludzie mogą być tak ślepi!!! Masakra. Dziś wstydzę się, że jestem Polakiem!

reklama
Do góry