reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Emenems dopiero zobaczylam Twoj tescior:D piekny!!!

Bety to masz wycieczke z zielonej... w dodatku na sobieskiego niby prosta droga z kliniki, ale po drodze remont wiec korki Cie nie ominą... zwlaszcza o tej godzinie:(
Ja mam na 14.20 i lece po mojego M do pracy na predkosci:)

reklama
od nocy krwawienie mniejsze przypomina okres , już mnie tak nie zalewają krwotoki , ale ciągle jest .....
poczekam do południa i pojadę na izbę przyjęć znowu jak nic się nie zmieni....po wczorajszych krwotokach jestem jeszcze masakrycznie słaba .... mam nadzieję ,że maluch trzyma się mocno i jest tam jeszcze....

Madziulek ja mialam tez mcne plamienia na poczatku ciazy ale lezalam i bylam w szpitalu potem za pare tygodni znow mialam i bylam w szpitalu.. trzymam kciuki! Bedzie dobrze!...

Bety ladne dwie grube krechy! ;-)po cichu gratuluje ;-)

Dzieki Bety - a czemu nie wskazane? W klinice kazali mi chodzic na wycieczki jak najwiecej albo lekki jogging. Ja codziennie chodze w gory - dzis to łatwiej nawet bo po schodach :)
Pogoda piekna!

Wiesz co tak kiedyś słyszałam o tych schodach ale Ty najlepiej znasz swój organizm. Ja przy pierwszej ciąży robiłam wszystko a nawet miałam więcej zapału i sił. Malowanie w 8 mc i mycie okien, podłóg na kolanach i sezon ogórkowy. przez kilka dni całymi wiadrami nosiłam ogórki i zaprawiałam je. Teraz to będę dmuchać na zimne

Witam ,

moim zdanie ciaza to nie przewlekla choroba i trzeba normalnie zyc .Specery,,plywanie,powietrze sa bardzo wazne i wskazane.Nie mowie o maratonie i plywaniu wyczynowym.A jak sie ma popie...yc to sie i tak popiep..y. Nie wygramy z natura.:-(.Takie moje prywatne zdanie;-)

reklama
"Annemarie ciasto, ciasteczko, ciastunio
happy.gif.pagespeed.ce.LIkchqCFGu.gif
juz lece tylko gdzie pyszności rozdają? swoją drogą ja to myślałam ze ty jakaś 30letnia seniorita jesteś a tu dziecie już 15letnie, no chyba ze wpadka za młodu
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
"

Kate-p7 musisz sie pofatygowac za zachodnia granice,prawie pod Holandie tam czekaja ciastka,stalatki i inne rzeczy, nim dotrze Emenemes czy cos tam:tak: bedziemy juz obrzydliwie objedzone,:-D:-D:-D. A moje dziecko to jakby nie patrzec...wpadka:szok: z mojego pierwszego malzenstwa. W sumie bylo zakonczone,ale postanowilismy cos jeszcze probowac ratowac:szok::szok::szok:. Malzenstwa nie uratowalismy (i Bogu dzieki) ale za to mam Jana i tez Bogu dzieki:-):-):-).A jestem ryczaca 40 ,czuciowo;-) 25 i chce mi sie zyc jak nigdy wczesniej.Mojej jajowody sa tylko innego zdania postanowily sie w cholere posklejac i dlatego wyladowalam tutaj i w klinice.W sumie wcale nie jest zle:tak::tak::tak:.Poznalam cale mnostwo zyczliwych i wspanialych ludzi.Jest i bylo warto.:happy::happy::happy:

Do góry