reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To chyba koniec mojego szczęścia .....od 14 mam krwotoki , zalecenie duphaston,leczenie i czekanie tylko na co..... Tak bardzo pokochałam to maleństwo... Myślałam, że już jest bezpieczne...

Madziulka... Nie martw się jeszcze, może to być jakiś krwiak, już parę dziewczyn tak miało.... Ale byłaś u lekarza albo na IP?

annemarie ciasto, ciasteczko, ciastunio:happy: juz lece tylko gdzie pyszności rozdają? swoją drogą ja to myślałam ze ty jakaś 30letnia seniorita jesteś a tu dziecie już 15letnie, no chyba ze wpadka za młodu :-D

Emenems ta zobaczysz te schody z bbliskości 2mm popodziwiasz fakturę i cudowne wykonanie a potem wróci rozum do głowy i do domu pojedziesz odpoczywać. Obecnie w twoim ciele jest od 0,5 -1l krwi więcej którą przepompowuje serce non stop zapotrzebowanie jeszcze nie wzrosło o 300cal, ale życie które się w tobie tworzy jest teraz ważniejsze i jeżeli tlenu zabraknie dla kropka to ty to odczujesz zanim kropek odczuje lekki dyskomfort:-D

Sykatynka a jak ciągnie mocno ? czy lekko ? od lewej do prawej czy od prawej do lewej? bo jak tak to nie dobrze:-p niech się rozbija po macicy, w końcu twój 4AA czyli 4 dniowy alkoholik no i jeszcze mu szkiełko na jakąś macice zmienili a może mu tam było dobrze, a teraz musi za robotę się wziąć. Nie denerwuj kropka! a tak serio przed zamrożeniem zarodek był 4AA po odmrożeniu może przejść w 5AA w ciągu 1h bo zarodki rozwijają się skokowo a nie liniowo, czyli wtedy może już się zacząć implantować nawet dzisiaj.

Madziulek są dziewczyny co mają przeboje non stop, kasik kiedyś pisała ze ok.20% kobiet plami w ciąży i ie wiadomo czemu...poza tym oblicz sobie czy przypadkiem nie powinnas dostać teraz miesiączki i czy krwawienia nie pojawiają się w tym czasie. Znam sytuacje gdzie kobietka bedac w ciązy miała krwawienia ale nie @ az do 4 miesiąca w teminie@ niby zegar biologiczny nadalbije. Byłaś na ostrym ?? może trzeba coś silniejszego niż duphaston.

Hess to już trzymam kciuki za kropka:-)

Byłam na izbie lekarz powiedział, że na razie ok ,ale to nie dobry znak .... Krwiak mały jest .. 11 tydzień i 3 dzień... Co pewien czas jest krwawienie a właściwie mnie zalewa...
Jutro jak nie przestanie jadę znów na izbę...

madziulek to pewnie krwiak się oczyszcza, poza tym lekarz to nie wróżka przyszłości nie zna, może mu się wiele rzeczy wydawać a i tak co ma być to będzie...dotrwałaś do 11tc dotrwasz i do 40tc.

reklama
Madzulka dalej jestem dobrej mysli !!

Kate - to taki spacer pod gore :D ja spaceruje teraz codziennie albo truchtam bo siedze cały dzien w biurze nie chodze na silownie to chociaz spacery...:) a ja mieszkam w górach na gorze wiec obojetnie gdzie jestem do domu mam zawsze pod gorke:D

Ty mnie nie strasz ze mi zapotrzebowanie jesCxe nie urosło bo ja dzis 2 wafelki i 2 kawały ciasta z kawa, poszliśmy z malzem na ciacho - dzis4 rocznica slubu :D
Szybki spacer na ciacho !

Bedzie spokojnie z postojami !

Do góry