OlaSzy
Fanka BB :)
Madziulka nie martw się na zapas. Wiem, że krwawienia nie wyglądają dobrze przy naszym stanie, ale ja tydzień temu trafiłam z tym samym do szpitala. Byłam tak przerażona, że szkoda gadać (drugie krwawienie, a dzisiaj mam 9t1d). Lekarze zauważyli krwiaka - prawdopodobnie z opóźnieniem zrobił mi się po upadku na schodach 1,5 cm x 2 cm zaraz obok pęcherzyka i zagrażał ciąży. Przeleżałam kilka dni w szpitalu, teraz jestem w domu i się oszczędzam. Dzisiaj wizyta kontrolna, ale staram się nie myśleć o najgorszym i Ty też nie możesz! Pamiętaj, przeszłyśmy tak długą drogę, że teraz wszystko musi się dobrze ułożyć. Powtarzaj to sobie, aż będziesz spokojniejsza. A teraz odpoczywaj, leż z nogami wyżej (ja kładę sobie dwie poduszki pod kolana), poczytaj książkę, obejrzyj jakiś film. Wiem, że ciężko jest się teraz zrelaksować, ale uwierz mi - wszystko będzie dobrze i już w grudniu będziemy się wymieniać poradami odnośnie opieki nad dziećmi. Jestem całym sercem z Tobą, bo wiem co to za uczucie :****