reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny :) ja po wizycie i niestety serduszka jeszcze nie widać (23dpt), jest pęcherzyk 16,9 mm z widocznym ciałkiem żółtym.. Dr mówi, że wszystko ok, ale ja zaczęłam się martwić :( następna wizyta dopiero 4.05..

Beti88- Taka nasza uroda ze zawsze przerabiamy najczarniejsze scenariusze. Wiec głowa do gory! Bedzie dobrze, ja w tym terminie co ty masz usg bede testować wiec trzymamy sie razem :)

Yplocka1- dziekuje dziekuje, tez tak mysle ze to kwietniowe mroczne przedwiośnie mamy za soba :)

Dokładnie :)
Bo transfer jest w piatek wiec bete sobie w poniedziałek zrobie 04.05 ale wynik bedzie w srode :p jak to u mnie hehe

No to jedziemy na jedym[emoji247]( nie mam ikonki wózka to wstawiam wielbłąda - tez na "w") :D

Ogólnie pasuje do nas
ImageUploadedByForum BabyBoom1429714756.194603.jpg

ROZUMIECIE BABISZONY? NEVER!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429714756.194603.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429714756.194603.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
cześć dziewczyny, wkońcu się ogarnęłam i mogę siąść o kompa, a napłodziłyście tych postów, że szok
oczywiście nie mogłm wytrzymać do jutra i poleciałam na betę dzisiaj, właśnie odebrałam wynik 81,3 miU. Czy ten wynik jest w miare ok jak na 11 dpt?

Emenems gratuluje 9 jajek, mam nadzieję, ze wszystkie się zpłodnią i znakomita część będzie nadawała się do zamrożenia, żeby było rodzeństwo dla pierwszego dzidziola :)
beti88 nie zmartwiaj się, wszystko jest dobrze, wkrótce usłyszysz serducho
bubu trzymam kciuki za betę :)

Do góry