reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, trzy lata starań, jedno poronienie, kilka inseminacji, brak przyczyn i po mojej stronie i M. ..
Skończyłam w lutym 40....... :(((((
No i jedno podejście to 11 tys.
....

reklama
onaja niestety to nie będzie łatwe ale ludziom się udaje. Trzeba pomyśleć co można zmienić i się nie poddawać. A zarodki podawane w 3 czy 5 dobie? bo to ze zarodek był ładny w 3 dobie to nie znaczy że będzie z niego blastka...Może warto wziąć DHEA, zrobić histero..

Hej dziewczyny,
Ja już jestem w domu. Wycieczka się udała, odpoczelismy psychicznie i możemy działać dalej. W poniedziałek @przyszła, wiec jutro idziemy do lekarza :)

Tyle naprodukowalyscie postów, se nie jestem w stanie ich nadrobić.

OlaSzy - mam nadzinadzieje, że e lepiej się czujesz.

Emenems - jak tam wrażenia przed punkcja?

Za resztę trzymam tez kciuki, na pewno wszystko będzie ok. Maj będzie szczęśliwy:)

onaja DHEA poprawia jakość komórek, jedne uważają że pomaga a inne kobiety że jest przereklamowane, jednak są badania potwierdzające skuteczność do tego koenzym Q10 i powinno się poprawić. Pytanie ile miałaś komórek? i ile się zapłodniło?
bo czasem zmiana protokołu pozwala pobrać więcej komórek, ogólnie pierwsze podejście jest jak gra wstepna, potem się je poprawia. Ja na twoim miejscu poszłabym do naprawdę dobrej kliniki i teraz przyjrzała się co można zmienić.

Jestem u dr M. w Białymstoku, moje koleżanki dzięki niemu mają dzieci, nawet bliźniaki; )
Zadzwonię w czwartek i obgadamy taktykę. .Miałam 8 pobranych, 2 puste, z 6 cztery zaczęły się dzielić, trzy dotrwaly do transferu, dwa podane, jeden nie dotrwal do zamrożenia. .

reklama
Onaja - historia jak u mnie, poronienie plus kilka inseminacji nieudanych plus brak przyczyny... Ja mam pierwsze podejscie do ivf.
Widze ze zaczynasz dzialac! Super :)

Hess- jedtesmy w drodze do hotelu, ktory jest 9 km od kliniki - jutro na 9 maz oddaje swoje a na 9.30 pobierają moje.
Poki co jem parowki ciagle cała drogę :)

A ty mi tu magnesik z Łotwy pokazuj !

Do góry