reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
onaja no to jesteś w dobrych rękach, i ładna statystyka, do 3 doby. Nie wiadomo ile przetrwało by do 5 doby więc albo nie miałaś szczęścia i żaden nie rozwinął się do blastki, albo z endometrium jest coś nie tak. U mnie np. w 3 dobie wszystkie 3 były 8B czyli dobre zarodki ale tylko jeden przetrwał do 5 doby.

Onaja - do Porsgrunn :) mieszkam w Gol ( Norwegia) i mam 300 km w jedna strone yo dzis nocujemy tutaj :)

Jutro o 6 sniadanie hotelowe moze to nie rozsądne jesc przed duZo ( bo w ogole kazali zjesc) ale wszystkie jajka z boczkiem beda moje ;D
Jak dziecko hehe

Dzieki :) na szczescie zwracają za dojazdy kilometrówkę :)

Pewnie jutro rano stres mnie dopadnie w klinice ale coz - nie na innej drogi ...czyż nie kobiety ?

Kasik w tym caly moj problem ze bez narkozy ze znieczuleniem miejscowym - narkozę miałam przy polipie guzie jajnika itp i trgo sie nie boje- boje sie pobierania jajeczek bez narkozy :p ale ru tylko tak robia, pierw tabletki 3xparacetamol, plus valerin potem w żyle cos otepiajacego i znieczulenie miejscowe.
Dlatego mam pełne gacie :D

No i napisane na formularzu - mozna zjesc lekkie sniadanie :)dzwonilam wczoraj pytałam moze byc tez kawka. Za to papierosów juz nie mozna od wczoraj od ovitrelle

No , jaram jaram, od kilku lat tak raczej towarzysko, koło paczki na miesiac i nie codzinnie, raczej na kawie z koleżankami.
Tak to wyglada.

reklama
Do góry